1st boss yang k.fiezz jaga masuk ke Jabatan Penerangan KL ni iaitu En Najmi..Tapi bekerja dengan dia 8-9 bulan je, tup tup hujung bulan lepas bos kena tukar ke Jabatan Penerangan Ibu Pejabat..Halahhhh..Suka jaga bos k.fiezz yang ni. Very eficient & senang bekerja bawah bimbingan dia. Tak banyak karenah & senang jaga. Aihhh tapi apa nak buat bila surat pertukaran dia dah di terima, nak tak nak mengikut arahan saja lah..Adat lah kan jadi PA ni, bos tukar silih berganti. Nak tak nak terpaksa akur bila bos bertukar..Kena lah sesuaikan diri dengan bos baru pula nanti. 

Bos k.fiezz yang ni kena tukar, bukan sebab ada masalah tapi sebab dia sangat lah bagus & efisien, jadi HQ tarik ke sana..Dah seronok-seronok kerja bawah bimbingan dia, semangat sis datang pejabat hari-hari, tetiber bos pula ditukarkan..

ALL THE BEST DI HQ

Apapun selamat maju jaya En Najmi di Ibu Pejabat. 

fieza sani

Atas ni gambar masa bulan puasa lepas. Kitaorang ada sesi fotografi Jabatan so ambil kesempatan bergambor dengan boss, K.fiezz (PA boss) & Hafiz (pemandu boss).

Masa hari last dia Jumaat lepas ingat nak selfie lah dengan boss tapi dia pi round jumpa staff-staff lain sampai habis waktu bekerja..Lepas dah setel round dia duduk kat area pintu keluar tapi ada 2 orang pegawai lain dengan dia. Kalau dia masuk bilik boleh lah selfie..Sogan lak k.fiezz nak selfie kat pintu keluar tu..hehe..So k.fiezz wish good luck saja lah kat En Najmi..

Boss yang ni semangat k.fiezz nak pi kerja hari-hari..Tapi apa nak buat dapat bekerja dengan dia kejap je sebab dia bertukar ke Ibu Pejabat...

CENDERAHATI UNTUK BOSS

Sikit cenderahati dari k.fiezz untuk boss..Beli kat Lazada sajo..hehe..K.fiezz bagi pen ukir nama..

fieza sani

Tak tahu nak bagi apa so rasanya sesuai lah kot bagi pen untuk bos-bos ni kan sebab diaorang banyak ke sign..hehe..

Psttt - Rezeki sangat dapat bekerja dengan bos yang baik ni..En Najmi tersenarai antara bos baik yang k.fiezz pernah jaga...

0 Comments