Dah masuk bulan Mei & kita dalam fasa ke-4 Perintah Kawalan Pergerakan. So dah masuk bulan baru, seperti biasa pencarian top pengomen untuk bulan lepas di blog k.fiezz ni. Siapakah gerangan orangnya? Jom check it out...

top pengomen blog, hadiah untuk reader blog

Tahniah..MRS PIP jadi top pengomen di blog k.fiezz untuk bulan April. Sebelum ni Mrs Pip dah pernah jadi top pengomen di blog k.fiezz beberapa kali & kali ni terpilih lagi sekali. Terima kasih mrs pip selalu singgah ke sini. Korang kalau nak belajar bahasa sabah boleh terjah ke blog mrs pip sebab bahasa dia di blog kadang guna bahasa ibundanya, sabahan..hehe.. Banyak info mrs pip kongsi di blog dia. Pasal lifestyle, masak, parenting, kadang-kadang kecantikan pun ada juga, terkini review cerita-cerita korea pun ada..hehe.. 

Kalau korang nak baca, boleh terjah ke blog Mrs Pip (klik link)...

Mrs Pip - Alamat sama,kan?Kalau sama, tak perlu e-mail detail penghantaran..Nanti saya post je guna alamat tu.Tapi lepas Perintah Kawalan Pergerakan la yea..hehe...

8 Comments

  1. eh nama ray nombor 2 la haha

    ReplyDelete
  2. nak try beat utk bulan ni la. hehehe

    ReplyDelete
  3. waa.. tahniah Kak Pip.. rajin bah semua kwn2 blog nie komen.. sy pun nak kena rajin juga lepas nie..

    ReplyDelete
  4. wahhh, tahniah untuk pengomen tegar..")







    ReplyDelete
  5. eh eh, baru nampak entry ni.
    alamat still sama.
    tapi time2 PKP ni, delivery barang sangatlah slow.
    So nanti2 lepas PKP lagi better kalau nak hantar parcel.

    ReplyDelete