Total Pageviews

Best Juga Dashboard Blogger Baru Ni

12:38

Dah cuba dashboard blogger yang baru..ke k.fiezz yang ketinggalan keretapi ni..semalam masa blogwalking..terbaca di blog Farhana kalau tak silap..k.fiezz masa baca entry tu..ada meh dashboard blogger baru..kenapa tak tahu ni?sekali bila baca entry Farhana sampai habis, lepas tu check kat dashboard blogger k.fiezz, eh ada rupanya button 'try the new blogger' di belah bawah dalam section dashboard masing-masing, tak lah perasan sebelum ni..eh ke ada..tapi k.fiezz buat-buat tak perasan..tak berani nak main klik-klik...tetiba klik, blog k.fiezz bermasalah..lagi haruuu weiii..bukan senang tau nak bina blog ni,hah..dari Zero..belajar sikit-sikit..sampai lah dah sampai ke tahap sekarang yang membanggakan k.fiezz..mahu tak risau kalau tetiba bermasalah disebabkan terklik benda yang baru...

Dah baca entry Farhana, baru la confident nak klik..dan bila klik..taraaaa..ni lah hasilnya..ada perubahan dari segi stats, comments..Boleh rujuk gambar di bawah ni...



www.fiezasani.xyz

Atas ni untuk semak semua komen & komen untuk diluluskan, yang dah diluluskan serta spam...

www.fiezasani.xyz

Untuk bahagian komen, dah upgrade dengan gambar profile pic pengomen...


www.fiezasani.xyz

Statistic Blog..ruang yang digunakan lebih luas..untuk k.fiezz okey...walaupun memula macam pelik..tapi lepas sekali dua, duk klik okey je...

www.fiezasani.xyz

Nak lebih detail berkenaan blog macam audience, search keywords, top referrers, top location boleh klik more about this blog...

www.fiezasani.xyz
Audience



www.fiezasani.xyz

Search Keywords

www.fiezasani.xyz

Top Referrers

www.fiezasani.xyz

Top Location pengunjung yang datang singgah ke blog

www.fiezasani.xyz

Top Referring URLs

Top Referring URLs...

www.fiezasani.xyz

Bawah Top Referring URLs, boleh klik more on Google Analytics..Direct terus ke GA kita...

Best ke tidak dashboard baru ni..Untuk k.fiezz, menarik..nampak kemas..lagi up to date..kalau tanya k.fiezz..Sis suka dengan layout baru dashboard ni...

You Might Also Like

9 Comment

  1. tapi kita lagi prefer dashboard lama lah .. dashboard ni macam pening sikit

    ReplyDelete
  2. yang baru ne macam pening sikit tapi lebih dan teratur

    ReplyDelete
  3. Auni suka dashboard lama lagi, mungkin sebab tak biasa dengan yang baru ni kan :)

    ReplyDelete
  4. Fiza pakai sekejap je yang baru ni. lepas tu tukar classic semula.

    ReplyDelete
  5. Nanti Rabia nk tgk blog Rabia punya .

    ReplyDelete
  6. lebih kemas dan teratur yang baru ni.. cuma kekok sket nak guna.
    cantik sebab semua besar2 n jelas..

    ReplyDelete