Total Pageviews

Shopping Now Now Now Shopee Brand Festival

15:22

Shopee now now now...korang kalau follow k.fiezz kat IG & FB, nampak la video k.fiezz gedik-gedik lip sync & goyang2 kan badan ala2 menari la kononnya tu..hehe...gedik bukan sebarang gedik..gedik nak introduce lagu baru Shopee sempena SHOPEE BRANDS FESTIVAL dari 1-18 Ogos 2019..Sedap ke idak lagu dia.. pi la tengok kat FB story & IG K.fiezz...sedap lagu dia weiii..duk terngiang-ngiang kat tinge lepas buat video nyanyi lagu ni semalam..haha...

SHOPEE BRANDS FESTIVAL

back to the topic pasal Shopee Brands Festival ni, dah pun bermula dari 1 Ogos hingga 18 Ogos 2019. Apa yang menarik shopee brands festival ni..banyak promosi untuk barang-barang berjenama yang boleh korang dapatkan dengan harga yang mur mur bersama tawaran menarik jugak iaitu 

RM1 branded favourite , Surprise O' Clock 50% Vouchers & Daily Gift with purchase...



Lebih info, korang boleh check it out kat website Shopee atau aplikasi Shopee di smartphone korang...Semua ada kan aplikasi Shopee kat Handphone memasing..jangan tipu...hehe..k.fiezz tau shopee memang dah jadi website pilihan shopping online No.1 rakyat Malaysia...

Kalau tak, idak la berderet k.fiezz dapat dm/pm kat facebook & instagram tanya pasal shopee ni...

eh..lupa plak nak bitau, kalau korang nak lebih diskaun dengan setiap pembelian di shopee, boleh klik link di bawah untuk dapatkan RM7 diskaun...

Link >> VOUCHER RM7

Baca juga >> Kes Selesai Dapat Refund <<

You Might Also Like

2 Comment