Total Pageviews

Resipi Berry Souffle Cheese

14:12

Meh k.fiezz share entry resipi Berry Shouffle Cheese yang k.fiezz belajar kat kelas baking sabtu lepas...ada beberapa komen kat entry lepas,request resipi ni, jadi k.fiezz kongsikan kat sini..sharing is caring gituuu..k.fiezz paham ramai yang suka baking-baking ni...k.fiezz je kureng sikit part baking ni...jadi untuk korang yang suka baking..here is da recipe...

K.fiezz snap je gambar resipi ni sebab takut tersalah kalau taip semula..Letak gambar resipi, senang sikit..korang boleh terus save atau screenshot kat dalam handphone...

Baca entry sebelum << The Butterfly Project Belajar Baking Kat Lennox Collagen Baking Workshop >>

www.fiezasani.xyz

Ni hasil Berry Shouffle Cheese yang k.fiezz buat hari sabtu lepas dalam Kelas Baking Lennox...

BERRY SHOUFFLE CHEESE -


www.fiezasani.xyz

RESIPI - 


www.fiezasani.xyz


Note - Dlm resipi ni, ada gunakan serbuk Lennox Collagen 5000..ni optional je..kalau tak nak buh pun tak pe...tak lari rasa dia..buh collagen ni sebab sambil makan kek sambil nak cantik, gituuu...

Selamat Mencuba...

You Might Also Like

4 Comment

  1. SA memang failed la kalau suruh baking...x pandai de..rela lagi masak berkawah2..hahaha

    ReplyDelete
  2. Sedap tu. Nak2 ada cheese.

    Sorry kak Fiezz. Ruby pandai makan ja. Memang fail bab baking ni :)

    ReplyDelete
  3. nak buat tapi malas ... Adeh, ada yg jual tak? I nak makan ja .. hehe.

    ReplyDelete
  4. nak buat tapi malas ... Adeh, ada yg jual tak? I nak makan ja .. hehe.

    ReplyDelete