Total Pageviews

Jawapan Dari Pihak Pos Malaysia

15:38

Rentetan..cewah rentetan..hehe..kalau korang ada baca entry k.fiezz yang sebelum ni pasal k.fiezz komplen hadiah giveaway k.fiezz dihantar semula kepada penghantar iaitu Mrs Pip..ni sambungan pada cerita ni..Jumaat lepas k.fiezz terima e-mail dari pihak Pos Malaysia..dan terjawab sudah kenapa hadiah k.fiezz di hantar balik pada sender..huhu..bertabah je la...Hadiah ni mrs pip gunakan penghantaran melalui Flexipack..1st time k.fiezz dengar pasal flexipack ni & mrs pip pun 1st time guna...jadi memasing tak tau la pasal flexipack ni..

Disebabkan FlexiPack bawah Pos Malaysia & Ezibox bawah Pos Laju, so mungkin sebab tu penghantaran alamat ke ezibox tak dibenarkan melalui Flexipack ni..ezibox hanya untuk barang-barang pos laju sahaja...Sorry mrs pip..iolls tak tahu...Kalau tak, bagi alamat pejabat k.fiezz..



www.fiezasani.xyz


So korang take note yeaa..kalau guna Flexipack ni, jangan guna alamat Ezibox..Guna alamat pejabat, rumah atau bangunan...

Mrs pip pun first time guna flexipack ni..Kata mrs pip, harga dia lagi murah dari pos laju biasa..sokay la memasing tak tahu kan..k.fiezz share kat sini supaya ramai yang tahu pasal ni dan reminder to k.fiezz also...

Hadiah Giveaway k.fiezz ni pun dah otw ke mrs pip (sender)..adeh...tunggu la mrs pip hantar semula kat k.fiezz...

You Might Also Like

3 Comment

  1. cik nor pernah dapt flexipax..tp guna alamat pjabat xde masalah sgt la.kna srh mrs.pip juga pos laju lah yer..hehe

    ReplyDelete
  2. Haha, tunggu smpai sini, nnt mrs pip pos balik..

    ReplyDelete