Total Pageviews

Play Color Eyes - Cherry Blossom | MakeUp Lover

13:52

Conteng-conteng dengan Play Color Eyes Cherry Blossom dari Etude House..well know kan brand Etude House ni...k.fiezz besa dengar jenama ni..tapi tak penah cuba mana-mana barang dari Etude House..tapi haritu masa birthday k.fiezz, k.fiezz grab juga eyeshadow Play Color Eyes Cherry Blossom ni..geram plak tengok warna-warna dia tu.

packaging dia pun comel..berat 8g..ringan sangat...just nice la kalau nak bawak travel...tak memberatkan beg mekap..

KENAPA k.fiezz pilih Play Color Eyes Cherry Blossom?

Sebab warna-warna dia sweet & soft..Ada 10 warna..5 warna jenis glitter..5 warna asas..k.fiezz ni tak pandai sangat mekap tau..untuk 5 warna biasa ni, k.fiezz guna as base pada eyeshadow sebelum apply yang jenis glitter-glitter tu plak...nak bagi nampak shining-shining...k.fiezz ni tak reti sangat nak pilih2 warna..main tonyoh je..nasib-nasib je hasil dia cun ke idak..haha..

warna-warna dalam pallete Play Color Eyes Cherry Blossom ni mmg k.fiezz berkenan sebab jenis soft..sweet...tak terlampau garang kalau dah apply...warna-warna selamat untuk k.fiezz sebab kalau tersalah pakai atau mix/blend, tak obvious sangat ketidakjadi hasil tu..haha..maklum la kita amatur je...


www.fiezasani.xyz




www.fiezasani.xyz

Warna-warna Play Color Eyes Cherry Blossom 

www.fiezasani.xyz

hasil contengan dengan Play Color Eyes Cherry Blossom 

www.fiezasani.xyz

hasil contengan dengan Play Color Eyes Cherry Blossom 


BEST TAK EYESHADOW ni K.Fiezz?

Best la uolls...Suka Play Color Eyes Cherry Blossom  ni sebab warna dia jenis senang nak apply..nak mix atau blend pun sama, senang..bila sapu pada mata, dia melekat..

ada setengah eyeshadow jenuh tonyoh, warna tak berapa mesra dengan kulit..k.fiezz penah guna yang jenis mur mur..ate ke jenuh tonyoh nak bagi warna dia melekat...tapi nan ado...tue yang beza eyeshadow jenis mahal dan murah ni..kadang bukan nak demand hat mahal tapi kita nak kualiti pada barang tu..

dan untuk Play Color Eyes Cherry Blossom ni, k.fiezz bagi AAA...sebabnya macam yang k.fiezz beritahu kat atas ni..dan yang penting hasil gabungan warna-warna dalam Play Color Eyes Cherry Blossom ni, dia jadi sweet macam k.fiezz share gambar ni..Love sangat tau tengok hasil dia...Berbaloi dengan harga dia RM59.00...

REKOMEN SANGAT

Kalau ada yang berkenan atau nak cuba pallete eyeshadow Play Color Eyes Cherry Blossom dari Etude House ni, boleh check it out kat website Althea Play Color Eyes-Cherry Blossom

You Might Also Like

3 Comment

  1. syantikkk....sweet2.

    eyeshadow well-pigmented mmg mesra kulit, senang nak lekat ... yg mur mur tu kurang pigmented kot, tu yg tonyoh2 pun tak nak lekat ...

    ReplyDelete
  2. saya suka gambar yg no. 2..cantik..:)

    ReplyDelete
  3. Woww cantik. Gambar no 2 very gadis gadis gituww. <3
    Ika datang singgah sini https://ikashoid.blogspot.com/2019/02/book-haul-feb-2019.html

    ReplyDelete