Total Pageviews

Cenderahati Bulan Oktober 2018 Untuk Pengomen Di Blog FiezaSani

08:30

Dah masuk bulan baru, so k.fiezz nak umumkan la top pengomen untuk bulan lepas kat blog k.fiezz..pemenangnya jatuh kepada jeng jeng jeng...tengok kat bawah la..hehe..

thank you mrs pip...rajin singgah blog kita tau...kita pun selalu balas kunjungan ke blog mrs pip..Kalau nak blogwalking ke blog mrs pip, klik je link kat bawah ni..

>>http://www.mrspip.com/>>



Hadiahnya..khas untuk si little Nami, anak bongsu mrs pip..hehe..memandangkan k.fiezz ni tak ada pengalaman lagi beli baju baby so k.fiezz pilih romper ni untuk saiz 6 bulan..Nami baru 3 bulan tapi saja k.fiezz beli yang 6 bulan sebab baby ni kan cepat membesar...lagipun dari segi saiz, k.fiezz tak sure so takut cutting baju ni mungkin kecik..mungkin besar untuk umur 3 bulan..jadi untuk selamat kita amik la size besar...haha...

kita beli hadiah mur mur je tau mrs pip..hope you & nami like it....hehe


www.fiezasani.xyz


You Might Also Like

8 Comment

  1. alalala comelnya hadiah! tahniah mrs pip!

    ReplyDelete
  2. tahniah ..ala...rugi tak masuk blog ni selalu...hehehe

    ReplyDelete
  3. Comelnya baju dia tu..tahniah Mrs pip

    ReplyDelete
  4. tahniah..cantik baju tu..sesuai nami pakai nanti.so cute.

    ReplyDelete
  5. yahoooo, happy nami dapat koleksi romper baru ...
    mrs pip pun suka ... mur mur tak kisah, yang penting ikhlas bagi dari hati.
    thanks so much FS ... Nami said "tenkiu auntie cantik" , muah muah in advance.

    ReplyDelete