Total Pageviews

Treasure Hunt Promotion 11-11 Di SGShop

08:30

Sana sini la 11.11 ni hah uolls..meriah promosi kat website-website shopping online ni..saja je tau..dah la k.fiezz ni alergik shopping-shopping online..lagi la duk lalu lalang promosi...#mengoda sangat tau...Ni k.fiezz dah terlekat gak dengan promosi sempena 11.11..website yang k.fiezz terpikat kali ni www.sgshop.com pulak..nanti k.fiezz kongsi barang-barang yang k.fiezz beli kat SGSHOP..kali ni k.fiezz nak hasut korang pula terpikat dengan promosi 11.11 di SGSHOP..haha (gelak jahat)...

SGSHOP?

SGShop ni website yang menawarkan barang-barang dengan harga murah terus dari China..Banyak pilihan barang kat sini untuk wanita, lelaki, kanak-kanak, barang rumah, barang kecantikan..eh..memacam la...Kita cuma pilih barang-barang yang kita nak & penghantaran akan dibuat samada melalui laut atau udara..caj berbeza ikut bajet masing-masing. Yang menarik kat sini, kita cuma top up dalam akaun SGshop & gunakan top up ni
untuk pembelian kat SGShop...

K.fiezz dah cuba beberapa kali membeli belah kat sini, memang best sebab harga barang-barang dia MURAH..dan kualiti bagus...ada beg yang k.fiezz beli kat mr hubby, masih elok sampai sekarang...jimattt sangat...

Meh meh tengok apa pula promosi SGShop yang menggoda k.fiezz sampai ter 'shopping gak..hehe

PROMOSI di SGShop 

Tema promosi kali ni kat website SGSHOP ni 'treasure hunt'..uiiih..tema dia pun..memang suh orang treasure hunt sangat...promosi untuk treasure hunt ni berlangsung dari 1 November 2018 - 15 November 2018..ada apa masa ni?uiiii..macam-macam promosi dari seperti mainan serta ganjaran dan hadiah menarik untuk uolls...dan antara jenis promosi semaasa treasure hunt adalah >>

www.fiezasani.xyz

Jom..k.fiezz share treasure hunt di SGSHOP ni...

Memperkenalkan Keahlian “SHIOK!”

apa yang best dengan SHIOK membership ni...dengan keahlian SHIOK korang boleh nikmati penghantaran barang yang berat atau besar dengan kelebihan seperti di bawah ni:-

- 30% diskaun untuk caj penghantaran antarabangsa bagi barang yang melebihi berat 30kg dan keatas
- Tiada had maksimum. Makin banyak barang, lebih jimat.
- Tiada had penggunaan. boleh dapat banyak diskaun yang korang mahu.
- Mengutamakan pesanan. 1st come 1st serve..gitoooo
- Ajak kawan untuk sertai SHIOK membership ni..Kita boleh dapat kelebihan 100% diskaun rebate untuk yuran langganan


Dua jenis langganan:

Langgan 1 bulan @ RM18.80
Langgan 1 tahun @ RM188.00 (RM15.67/bulan)

www.fiezasani.xyz
Pre-order untuk 11.11 (sah mulai 1 November 2018 – 10 November 2018)
Tempah barang untuk 11.11 pada tarikh promosi untuk barang yang ditawarkan bagi dapatkan 50% diskaun servis caj..

www.fiezasani.xyz
Beli Satu Percuma Satu Dalam Tempoh 2 Jam!
Beli barang pada 1 November 2018, dari 1500 - 1659 untuk promosi barang 'Buy For Me' sahaja..taip 'Flash sale' pada ruangan remark produk yg dibeli & barang yang dibeli dengan nilai RM50 bagi satu barang, boleh dapatkan satu lagi secara percuma..

www.fiezasani.xyz

Money Money Come (Sah mulai 2 November 2018-10 November 2018)
Berbelanja bagi setiap barang, caj servis atau caj penghantaran antarabangsa semasa 2 Nov - 10 Nov 2018 untuk dapatkan 1 SGreward shard bagi setiap RM1. Setiap nilai yang dikumpul boleh digunakan untuk tebus SGreward dengan nilai 20 shard bersamaan RM1 SGreward..

Dapatkan Lucky Red Packet untuk memenangi SGrewards (mulai 6 Nov - 7 Nov 2018)
Pergi ke page "Grab Your Lucky Red Packet" & main permainan kat situ secara percuma dan tiada had masuk untuk memenangi hadiah (RM10, RM5 & RM2 SGreward)..

CHECK JUMLAH SGreward terkumpul - member

www.fiezasani.xyz
Massive Product DISCOUNT & FREE Service Charge on 11.11!
(sah pada 11 November 2018 sahaja)

Maklumat mengenai Cost & Fees

www.fiezasani.xyz
Surprise Non-stop with Free Service Charge (pada 12 November 2018 - 15 November 2018 sahaja) Nikmati caj servis percuma untuk pembelian pada 12 Nov - 15 Nov 2018

CARA MEMBELI DI SGSHOP

Login dulu a.k.a jadi member SGshop..Lepas tu boleh mula pilih barang-barang yang korang nak..siap step ni, seterusnya...

www.fiezasani.xyz
buat pembayaran. Macam k.fiezz ni, k.fiezz guna top up yang ada dalam akaun SGShop k.fiezz..


www.fiezasani.xyz
Lepas buat pembayaran, kita kena tunggu semua barang-barang kita masuk ke warehouse. Lepas tu baru proceed untuk penghantaran ke Malaysia..

www.fiezasani.xyz
Jenis penghantaran yang kita dah pilih..terpulang pada bajet masing-masing..nak melalui udara atau kapal..kalau dengan kapal, ambil masa lebih 2 minggu..jadi kalau rasa jenis penyabar, boleh la guna penghantaran melalui kapal..k.fiezz guna kapal je..murah..hehe

www.fiezasani.xyz
Ni lepas barang dah sampai ke warehouse, proses Repacking in Progress...

www.fiezasani.xyz

Siap semua proses..tunggu je barang sampai ke Malaysia & courier akan hantar ke rumah atau pejabat korang..dan penghantaran oleh DHL Courier...Nasib k.fiezz guna alamat rumah..sebab k.fiezz tak sure SGshop guna courier apa...sekali tengok DHL yg hantar..legaaa..maklumla k.fiezz kan tak boleh hantar ke pejabat kalau dengan Pos Laju..jadi try & error je guna alamat rumah...

So korang kalau nak shopping kat SGShop, no worry..dijamin selamat & barang diterima dalam keadaan baik..tak caya, boleh rujuk entry lama k.fiezz pasal SGshop ni..


You Might Also Like

16 Comment

  1. Replies
    1. menarik sangat cik nor..meh shopping..

      Delete
  2. tk pernh lg shopping kt SG shop..biasa lazada or shoppee je..nanti nk jenguk2 la sg shop plak

    ReplyDelete
    Replies
    1. okey tisya kat sini..meh la cuba kat SGShop..harga pun murah...

      Delete
  3. Replies
    1. ada 4 brg je jue..kontrol napsu..hehe

      Delete
  4. banyaknya membeli! nak join jugak la membeli haha

    ReplyDelete
  5. first time syaza dengar sgshop ni kak fiez :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. k.fiezz pun baru je berkenalan dengan SG shop ni...baru2 pun, dah beberapa kali gak shopping...hehe

      Delete
  6. jemput singgah :) https://messarah.blogspot.com/2018/11/life-update-mese-occupato-busy-month.html

    ReplyDelete
  7. Dh shopping dah..tgh tunggu brg je ni

    ReplyDelete
  8. Hadoilah.. kemain tawaran 11.11 nie merata rata..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah..merata promo 11-11 ni..SGshop salah satu...

      Delete