Total Pageviews

Jom joint contest #turnuptheglow St Ives di IG. Dan Menang Percutian Ke California

16:51

Baru2 ni k.fiezz mencuba produk dari St.Ives..memandangkan k.fiezz suka sangat Me Time kat rumah so kak fiezz pilih Oatmeal Scrub & Mask ni..Memang best sangat..serius..Bau dia pun best..Tekstur dia halus & tak sakit bila apply kat muka masa proses scrub...Memang terbaik la pilihan k.fiezz yang ni..Lagi best boleh berfungsi sebagai scrub @ mask..Pilih la yang mana korang suka..

Untuk pertama kali guna ni, k.fiezz pilih jadikan mask...

St. Ives OatMeal Scrub & Mask

Kandungan St Ives oatmeal scrub & mask ni terdiri dari walnut shell powder yang berfungsi untuk merawat masalah KULIT KUSAM bila dijadikan sebagai skrub. Serta tambahan Oat & Madu MEMBERI KETENANGAN dan MENYUBURKAN KULIT  bila digunakan sebagai mask..

Oat dari St.Ives ni dipilih dari ladang di seluruh AS dan berkembang subur di tengah-tengah iklim sejuk dan lembap. Selepas biji-bijian oat ini siap untuk dituai, proses memilih bijian yang terbaik dan dicampur bersama serbuk halus. Serbuk ni telah diekstrak dengan teliti dari air, ditapis dan disuling hingga dapat butiran yang terbaik untuk dijadikan scrub.

Hasil pemakaian k.fiezz sendiri oatmeal scrub & mask ni, memang butirannya halus dan tak sakit bila di sapu pada keseluruhan muka.

Cara Guna -

Untuk Scrub - Picitkan sikit skrub & sapu di keseluruhan muka.
Untuk Mask - Picitkan sikit scrub, sapu di seluruh muka & biarkan selama 5-7 minit. Lepas tu bilas seperti biasa.

www.fiezasani.xyz

100% menggunakan sumber alam iaitu Wallnut Shell..Di proses dengan teliti untuk dijadikan scrub semulajadi. Kemudian di campur bahan lain untuk menambahkan khasiat pada kulit kita..

www.fiezasani.xyz

Kak fiezz pilih yang diccampur oatmeal + madu..Hasil = terbaik...


www.fiezasani.xyz
Terlebih kuantiti..haha..excited nak cuba katanya...

www.fiezasani.xyz

Tadaaa..kak fiezz jadikan sebagai mask..Lepas bilas dengan air, terasa kulit licin..Macam nak cubit2 je pipi sendiri..auchhh...soft hokayy..

www.fiezasani.xyz

Berita baik untuk korang pengguna St Ives Scrub atau bercadang nak mencuba..Jom dapatkan st ives scrub di mana-mana farmasi/guardian/watson yang berdekatan. Dah beli tu, apa yg perlu korang buat cuma joint contest #turnuptheglow ni di IG.. 

#TurnUpTheGlow Di IG?

- Cuba mana2 scrub st ives & postkan gambar korang yang kreatif menggunakan scrub ni di IG.
Jangan lupa #turnuptheglow #stivesmalaysia dan tag @stivesmalaysia..

**Pertandingan dilanjutkan sehingga 31 Julai 2018..

Hadiah utama, percutian ke California bersama seorang rakan yang ditaja sepenuhnya..wahhh..excited dengar hadiah utama dia tu...Rezeki betul sapa yang terpilih tu nanti...Dapat tajaan kot..bukan senang tu...

Selamat Mencuba...Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia sapa yang tahu..Tak cuba tak tahu.. ;)

You Might Also Like

12 Comment

  1. diorang tak extend tarikh contest ke..macam dah abih dateline je..barang i tak sampai2 lagi..huwaaaaaa....

    ReplyDelete
  2. nk kulit yang bersih , setiap minggu wajib berskrub kan , bagi hilang kotoran2 degil

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul..nk kulit sihat & segar sentiasa, mmg kena selalu buat facial sendiri kat rumah macam scrub & pakai mask ni...

      Delete
  3. bestkan st ives. drp dlu lagi. memang bersih je kulit

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang ni memang best sangat..fall in love sangat...

      Delete
  4. Replies
    1. cuba nasib je cik nor..kot dpt percutian ditaja ke california..haha

      Delete
  5. Rabia tengah tunggu st ives sampai depan pintu.sbb rabia dpt email dari nuffnang.lepas tu isi terus borang.just tunggu st.ives sampai je ni.

    ReplyDelete
  6. Mesti harum scrub ni kan, mcm boleh makan pula ...oatmeal n madu ...

    ReplyDelete
  7. Good luck kak.
    .
    >> Nantikan GIVEAWAY Tollyjoy di blog wwww.azlindaalin.com 1 Ogos ni ! <<

    ReplyDelete
  8. Menarik ni. Teruja pula nak try haha.

    ReplyDelete