Pengomen Bertuah Bulan November 2017 di Blog FiezaSani

11:30

Dah masuk disember, baru kak fiezz gedik-gedik nak announce pengomen bertuah untuk bulan November..hehe..Sorry la, kak fiezz busy gitu..haha...Ntah apa yang busy, dont ask..haha..Kak fiezz pun tak tahu..Benornya bukan pada busy tapi lebih kepada penyakit M..hehe..

Okey, back to the topic, untuk pengomen bulan November ni, pengomen bertuah jatuh kepada (drum roll)..Klik kat entry ni, korang tahu la siapakah pengomen bertuah itu 

Fesyen Summer Thin Cardigan Sempena Sales 11-11

Kak fiezz buat pemilihan macamni sebab top pengomen masih orang yang sama..So kak fiezz nak berlaku adil pada semua yang rajin singgah ke blog kak fiezz..Tapi pengomen untuk bulan November ni, masih orang yang sama jadi top pengomen blog kak fiezz ni..Tak pe la rezeki adik Rabia ni la yea..Dia rajin datang menyinggah ke sini dan menaikkan trafik blog kak fiezz dalam masa yang sama..tQ Rabia selalu berkunjung ke sini...Memandangkan Rabia dah 3x dapat hadiah dari blog kak fiezz ni so lepas ni kak fiezz akan pilih orang lain pula, yea..#nohurtfeeling ;)..Bagi chance orang lain pulak, yea ;)

www.fiezasani.xyz

Hadiah untuk bulan November ni, seperti dalam gambar di atas..Set lipstick yang berwarna nude..Kak fiezz suka warna-warna macamni...tak stricking benor..hehe..Jadi ni hadiah untuk bulan November 2017..So hadiah untuk pengomen bertuah bulan Disember ni, siapakah orangnya?hehe..Dah ada pun pengomennya..Nanti kak fiezz update entry lain...

Kalau korang nak terjah blog adik Rabia yang rajin menyinggah ke blog kak fiezz ni, korang boleh ke >> https://rabiadawiyah21.blogspot.my

You Might Also Like

9 Comment

  1. jelesnya dapat Lipstik berwarna nude. Anyway Tahniah kepada pemenang ;)

    ReplyDelete
  2. tq kakak..rezeki rabia lagi..top pengkomen kali ke 3 blog kak fieza ni.ya allah alhamdulillah..sayang kakak <3

    ReplyDelete
  3. nanti bagi chance pada orang lain pulak..diorang nak merasa jugak menang dan dapat hadiah daripada kak fieza kan.

    ReplyDelete
  4. tahniah! bestnya dapat hadiah hehe

    ReplyDelete
  5. Tahniah....bln dpn nk jd top komentar jugak lah hehe

    ReplyDelete
  6. amboi rajin nya dia komen! Laipun komen di entry kak FIeza best. IKa pun selalu singgah hahha kadang-2 jadi silence reader. Masa kat office sempat membaca tak sempat komen huhu

    ReplyDelete