Canvas Print Murah di KL

09:07

Yeay..dapat dah canvas print kak fiezz order dengan husband officemate..Mula kak fiezz nak order kat satu website ni..Lepas tu bila dah try masuk design, masukkan kod baucer, harga dia jauh beza dengan yang kak fiezz order kat husband officemate ni..Kalau gitu baik kak fiezz pilih kat husband officemate ni je, dapat canvas print murah..Tolong orang kita meniaga..Support member pun yea jugak..So, proceed order dengan husband officemate kak fiezz ni..Cancel yang dekat website tu...Maklum la di zaman yang serba serbi mahal ni, kita cari yang berpatutan dengan poket..hehe

Gambar..Dah kata baru balik dari cuti-cuti kat Jepun..Kita bagi gambar di Jepun la..Yang paling cun, hat kak fiezz & mr hubby berbaju tradisional Jepun..Yang perempuan punya tu, tau la baju kimono..Baju lelaki, tak tau nama dia apa..Lupa nak tanya dengan staff Japanese National Tourism haritu..Excited, free katanya..eh!!tu cerita entry pasal Jepun nanti la...

Ni la rupa canvas print kak fiezz punya yang order dengan husband officemate ni..Bagi kak fiezz, cun..Terus gantung dalam bilik..Nasib kat office, kak fiezz duk dalam bilik..Untunggg..hihi

www.fiezasani.xyz 

Selain dari ni, korang boleh jugak nak buat canvas print gambar baby ke apa..Contoh macam kat bawah tu..Kawan kak fiezz ni kreatif orangnya..Yang si isteri ada buat bisnes doorgift wedding, suaminya pulak buat printing canvas ni..Cun la suami isteri ni..kaki bisnes..hehe..eh!!terbebel pulak..okey, kat bawah ni contoh gambar canvas print yang untuk baby new born punya..comel kan..Nanti nak order la satu juga..eh!!

www.fiezasani.xyz
Ni kak fiezz screenshot dari fb officemate kak fiezz..Nampak tak..Artis pun order
kat dia..curlass husband officemate kak fiezz ni...

Okey la, kalau korang nak usya-usya boleh ke FB suami isteri ni...

ataillah.fauzi / fendy.razak.77 atau search ig @adlovecraft 

You Might Also Like

4 Comment

  1. Seronok kan bila gambar2 kenangan manis kita di abadikan atas kanvas. Boleh tgk hari2. Ana pun baru2 ni print gambar bercuti atas kanvas.

    ReplyDelete
  2. CCL tak pernah lgi buat canvas mcm ni , macam menarik

    ReplyDelete