Shopping Time!!Menang RM100 Kredit Di SGShop

09:46

sgshop

Alhamdulillah..Haritu kak fiezz joint Giveaway anjuran blogger Shazillah Sani collaboration dengan SGShop & rezeki kak fiezz dapat kredit RM100 dalam akaun SGshop..kak fiezz memang dah ada akaun dengan SGShop sebab pernah shopping kat website ni dulu..Jadi baru ni tengok ramai jugak blogger yang collaboration dengan SGShop untuk buat giveaway, kak fiezz pun tak lepaskan peluang la..mana tau dapat top up kredit RM100 dalam akaun SGshop..Hadiah-hadiah yang ditawarkan bernilai RM100 kredit ke akaun kita dalam SGShop..Kak Fiezz ada joint beberapa GA anjuran blogger2 ni..Ada yang buat di facebook..ada yang di blog..Dua-dua kak fiezz joint..dan Kak Fiezz menang yang di facebook..Alhamdulillah..Bukan senang weiii kak fiezz nak menang apa2 contest..Kadang tu masa joint dah set, tak menang pun ni tapi joint sekadar memeriahkan contest..dan dalam masa yang sama bagi support pada blogger lain..

Semalam selesai shopping dengan kredit RM100 di SGShop...haha..Terus guna sebab kebetulan nak cari sling bag baru untuk mr hubby..Sling bag sebelum ni dah ke tong sampah..koyakkk..Ingatkan pilih yang kain, tahan..Rupanya kena hujan bagai..Koyak terus bahagian dalam..Kesian plak nengoknya..Jadi semalam cari la sling bag baru untuk mr hubby...Lepas dah beli bag, kak fiezz shopping untuk diri sendiri punya la pulak...Apa lagi mencari t-shirt chuolls..satu yang kak fiezz suka di SGshop ni, harga barang2 dia murah...Tengok pada item juga..tapi kebanyakan harga dia dalam mampu di bayar...Kat bawah ni, item yang kak fiezz beli hasil shopping di SGshop semalam..



sgshop

Sorry..kecik pulak..tak berapa nampak..Nanti dah sampai barang-barang ni, kak fiezz update. Kak Fiezz rasa barang2 ni sampai lepas raya sebab dari China..Proses penghantaran ambil masa sikit... 

Entry berkaitan >> Giveaway RM1000 Shopping Credit SGShop Malaysia By Lokmanamirul

You Might Also Like

4 Comment

  1. Tak sabar nak tggu brg sampai. Ana guna sea courier so lambat lah sampai. Hehe

    ReplyDelete
  2. tahniah kak..bestnya dpt shopping kredit free hehe

    ReplyDelete
  3. Tahniah akak...bestnya shopping ni..

    ReplyDelete