Cabaran 7 Hari Blogging #Task2

20:28


Jom nak sambung cabaran 7 hari blogging ni..2nd task

IMPIAN SAYA


Wah..cun le kan..nak masuk tahun 2017 ni..Apa yeak impian aku?Tahun 2017 ni nak lebih aktif untuk blogging..Nak tarik ramai lagi pembaca untuk singgah ke blog aku ni..Nak naikkan page view ratus ribu..haha..Lepas tu nak lebih positif...Nak banyak cuti-cuti dengan family..sebab tahun 2016 ni macam kurang je bercuti..Masa awal tahun haritu je ada pergi bercuti..Lepas tu tak de..Apa lagi yeak??Oo..nak lebih serius dalam soal kesihatan..Buat detox, zumba..Sebelum ni macam tak tahu kepentingan dua perkara ni..pfft..kesian..ketinggalan sikit aku ni...

Ooo..Impian yang selalu aku berangan..Nak buat bisnes & bekerja dari rumah..haha..tak tahu la..boring kot kerja ofis..eh!!ko, orang lain berlumba nak kerja kerajaan..haha..Berangan je la part nak bekerja dari rumah tu tapi yang bisnes tu aku serius...sekarang pun aku dah start sikit2 bisnes..sejak joint group AFB tu, founder bagi peluang pada kitaorang untuk buat part-time bisnes..Nanti aku share kat sini bisnes apa yang aku baru buat ni...produk kesihatan...Okey, tue je la impian aku yang aku boleh share kat sini...

You Might Also Like

3 Comment

  1. Haiii Fieza. Salam kenal dari Uyul.

    ReplyDelete
  2. nanti boleh citer buat bisnes apa ye..

    ReplyDelete
  3. wahh hebat impian akak..

    impian rabia adalah saya nak jadi blogger famous mcm yuyuzulaikha pada suatu hari nanti

    ReplyDelete