AFB Feeds

Kenapa Aku Suka Dengan Krim Comel ni WDEC?

11:32

Jeng..Jeng..Jeng..Hah..Nak tau tak rahsia acane ahkak boleh slim macam dalam gambar baju hijau kat bawah ni..Dulu sebelum kawen, mmg size ni pun..Lepas kawen, pertambahan berat badan sebab makan ikut suka..Semua pun ku bedal..haha...Tu yang jadik size macam gambar baju pink tu..hampir cecah 50kg kalau tak silap aku..So bila badan aku yang dari size baju pink tu ke baju hijau..Harus la semua orang pun perasan..Dapat lak member yang sangat 'prihatin'..Sampai ko lak naik rimas...Kalau tanya sekali tak pe..Ni tiap kali, asyik itu je yang ditanya..Aku mula la rasa sikit annoying..Mula-mula serius, aku marah..Kenapa member aku ni prihatin sangat dengan aku?Tapi lepas tu, aku fikir balik..eh, biar la kan..badan aku..Lagipun aku ada masalah PCOS..which is kalau ko cerita dengan orang yang tak pernah alami, mmg orang tu takkan faham pun..Walau berbuih ko citer pun, tetap dia tak faham..so biar kan je..Yang penting, bila aku dah guna produk ni & dapat kesan yang positif bagi aku dah syukur alhamdulillah...Aku ada masalah Mrs.P tak teratur..Dah kalau tak teratur tu, paham2 la kan..Jadi tujuan utama aku guna WDEC untuk membantu usaha ttc aku sehingga berhasil...Insya'allah..Aamiin...Walaupun belum lagi berjaya seperti tujuan utama aku guna WDEC ni..Tapi krim ni membantu kitaran Mrs.P aku untuk normal..Setakat ni, Mrs.P dah macam nak okey...Alhamdulillah..Dari segi kecantikan, pulak..Yang aku perasan kulit muka dah kurang dihingapi jerawat..Liang pori yang dulu agak besar, dah nampak mengecil, muka kurang berminyak n bentuk muka dh berbentuk V gitu..haha..idok le V sangat pun tapi nampak muka dah ala2 runcing gitu..Bila badan aku naik macam baju pink kat bawah ni, wajib la ada double chin..siap pakej kena perli la dengan mr hubby..tapi sekarang rasa ayu je sebab tak de dah double chin tu..haha..ala..alu kita..puji diri sendiri ni..Ahamdulillah, dengan krim WDEC yang cinonet ni banyak sangat kesan positif..Paling tak tahan, member2 yang lama tak jumpa semua duk tegur 'fieza..cantik ko sekarang'..kembang kempis idung ahkak, dik..Mungkin pada pandangan mata korang..eh..tang mana la cantik kan..perahsan tul ahkak ni
...kiraaa..padangan aku, aku puas hati sangat dengan krim ni..Korang baca fungsi & kelebihan kat bawah tu nanti, korang akan faham kenapa member2 yang dah lama tak jumpa cakap aku cun..haha..aduh..ayat tak boleh blah..sorry tau..cuma nak bagitau betapa bagusnya krim ni...hehe...

Ni hasil testimoni diri sendiri dengan bantuan krim di bawah tu..tQ sayangku..Muah...
Baju pink - Sebelum / Baju hijau - Selepas 

 Ni hah, produk yang aku guna..La la La...WOMEN DESIREE..Nama glamer WDEC...muah..luv u..

Kecik2 cili api uuu..Banyak khasiat..Macam dalam entry aku yang sebelum ni produk ni untuk luaran dan dalaman...Sebelum tu meh introduce sikit WDEC ni krim apa?

Woman Desiree Essential Cream (Wdec) dihasilkan daripada formulasi khas untuk merawat dan menstabilkan hormon dalam tubuh badan. Ianya menggunakan BIO teknologi Nano - di mana ianya terus meresap ke dalam kulit untuk mendapatkan kesan yang optimum..

FUNGSI & KELEBIHAN WDEC 

**Meremajakan kulit
**Menstabilkan hormon dalam badan
**Mengawal tahap stress
**Menaikkan seri wajah & mencerahkan kulit (glowing)
**Menegang & memantapkan tisu kendur dengan pantas
**Menghilangkan double chin (V-Shape)
**Membantu mengatasi masalah jerawat
**Memudarkan jeragat dengan rawatan dari dalam
**Mengatasi masalah eyebag
**Mengatasi masalah bibir kering & hitam (bibir menjadi pink)
**Melegakan sengugut dan kitaran haid tidak normal
**Merawat penyakit migrain
**Membantu menyuburkan rahim
**Digunakan sebagai usaha untuk mendapatkan zuriat
**Menambahkan kadar metabolisma (pelangsingan badan)
**Menghilangkan simptom menopause
**Memudarkan stretchmark
**Menghilangkan kembali 'Miss V' yang longgar
**Meningkatkan "hubungan" kemesraan suami isteri

Krim bukan sebarang krim..krim cinonet pelbagai fungsi..for my geng ttc yang ada masalah period tak teratur, senguggut, susah nak hamil aku sangat galakkan korang untuk mencuba krim ni..yep..tau..aku belum berjaya lagi untuk tujuan utama aku gunakan wdec ni tapi aku dapat kesan positif dari sudut lain yang macam aku cerita kat atas ni...So, tak salah kita rawat dulu masalah kita..Lepas tu baru fokus untuk tujuan utama...Di samping tu dapat juga merawat dalaman & luaran kita...Banyak produk kecantikan sekarang ni fokus pada luaran je kan..eh!!dalaman pun kena jaga jugak weii..So dengan krim ni..Main calit2 je gitu..tak susah pun...Calitan pada 3 point utama & lepas tu biarkan dia meresap dan bekerja merawat kita dari dalaman hingga luaran...

Eh!!tak bagitau yea..kalau korang berminat nak cuba krim ni boleh dapatkan dengan aku,tau..Hehe..#SayaJualSayaGuna...

Boleh pm terus kat facebook aku >> FiezaSani...Korang dah pm nanti, kita tukar2 nombor yea..Lepas tu kita balas2 mesej thru wassap je..Risau lak aku nak publish nombor kat sini...atau kalau malas nak pm2, boleh e-mail terus aku kat fieza_amy81@yahoo.com...

You Might Also Like

0 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.