Redeem Voucher Ganti

10:04

Lazada
 Dah dapat barang aku redeem voucher ganti dari LAZADA..

Entry Berkaitan Dapat Voucher Ganti
  
Aku beli Cardigan dengan voucher ganti tu..Masa duk cari nak beli apa, jenuh pikir apa benda la aku nak beli ni..Dalam duk cari nak beli apa, nak beli apa, terus teringat aku nak beli cardigan la sebab dulu aku ada 1 cardigan hitam, yang aku suka sangat tapi terjatuh rasanya..tak perasan..So ganti beli cardigan ni..Amik warna hitam jugak sebab senang nak matching dengan baju kaler apa pun..

Dah rasmi pakai pun masa naik LRT free haritu (Ni entry lain aku story yeak)..
 
 

Tadaaa..Rasa hover pulak pakai dress bagai, padahal naik lrt je pun..hihi..Kisahnya nak try cardigan ni selesa ke idok..Memandangkan aku & mr hubby jarang keluar nak gi jenjalan so try la pakai walaupun naik lrt je pun..depan umah pulak tu..haha..Pedulikkk..

You Might Also Like

1 Comment