AFB Feeds

Redeem Voucher Ganti

10:04

Lazada
 Dah dapat barang aku redeem voucher ganti dari LAZADA..

Entry Berkaitan Dapat Voucher Ganti
  
Aku beli Cardigan dengan voucher ganti tu..Masa duk cari nak beli apa, jenuh pikir apa benda la aku nak beli ni..Dalam duk cari nak beli apa, nak beli apa, terus teringat aku nak beli cardigan la sebab dulu aku ada 1 cardigan hitam, yang aku suka sangat tapi terjatuh rasanya..tak perasan..So ganti beli cardigan ni..Amik warna hitam jugak sebab senang nak matching dengan baju kaler apa pun..

Dah rasmi pakai pun masa naik LRT free haritu (Ni entry lain aku story yeak)..
 
 

Tadaaa..Rasa hover pulak pakai dress bagai, padahal naik lrt je pun..hihi..Kisahnya nak try cardigan ni selesa ke idok..Memandangkan aku & mr hubby jarang keluar nak gi jenjalan so try la pakai walaupun naik lrt je pun..depan umah pulak tu..haha..Pedulikkk..

You Might Also Like

1 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.