Dapat Voucher Ganti

08:30

Alhamdulillah..kes Lazada yang aku ada up story pasal ni semalam..Selesai..Dapat voucher sebagai gantirugi..tQ Lazada :) muka ada senyum..Tengah usha nak beli apa dengan voucher tu..Betul juga customer service Lazada advice aku..Nak pulangkan balik barang, kena tanggung kos postage..tambah pulak semalam dah hari kelima penerimaan barang..harini sabtu (enam) & hari ahad (tujuh)..Prosedur dorang kena pulangkan balik barang dalam masa 7 hari dari tarikh terima..
Customer service tu beritahu pihak dorang bagi voucher sebagai gantirugi & make up pallete yang dah rosak tu aku boleh simpan..Mula-mula rasa nak buang je tapi mr hubby cakap, boleh guna tu sebab yang rosak cermin , pecah sikit kat belah depan & 1 blusher tak de..Fikir2 balik..betul jugak, yeak..nanti aku try check yang mana boleh repair..Buat aduan kat Lazada sebab nak tukar baru tapi dah tak boleh, nak buat macamana..dapat voucher gantirugi pun dah syukur alhamdulillah..

Entry berkaitan ~ oh no my makeup pallete


You Might Also Like

2 Comment

  1. Oh kalau xpuas hati dia bf voucher ehh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Depends UA..dia suh e-mail gambar item dulu..macam kes saya ni, dapat voucher sebab nak return pun, barang saya terima dah hari ke-4 sebab ada misscommunication..

      Delete