AFB Feeds

Dapat Voucher Ganti

08:30

Alhamdulillah..kes Lazada yang aku ada up story pasal ni semalam..Selesai..Dapat voucher sebagai gantirugi..tQ Lazada :) muka ada senyum..Tengah usha nak beli apa dengan voucher tu..Betul juga customer service Lazada advice aku..Nak pulangkan balik barang, kena tanggung kos postage..tambah pulak semalam dah hari kelima penerimaan barang..harini sabtu (enam) & hari ahad (tujuh)..Prosedur dorang kena pulangkan balik barang dalam masa 7 hari dari tarikh terima..
Customer service tu beritahu pihak dorang bagi voucher sebagai gantirugi & make up pallete yang dah rosak tu aku boleh simpan..Mula-mula rasa nak buang je tapi mr hubby cakap, boleh guna tu sebab yang rosak cermin , pecah sikit kat belah depan & 1 blusher tak de..Fikir2 balik..betul jugak, yeak..nanti aku try check yang mana boleh repair..Buat aduan kat Lazada sebab nak tukar baru tapi dah tak boleh, nak buat macamana..dapat voucher gantirugi pun dah syukur alhamdulillah..

Entry berkaitan ~ oh no my makeup pallete


You Might Also Like

2 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.