Hola..Dah masuk bulan baru. Bila masuk bulan baru, maksudnya time untuk pengumuman top pengomen blog k.fiezz bagi bulan September 2020.

Siapakah gerangan top pengomen di blog k.fiezz untuk bulan September 2020 ni. Yang pastinya orang baru, uolls..

So siapakah gerangannya?

top pengomen blog
Hat ni k.fiezz screenshot awal sebab k.fiezz nak pi bercuti. Tapi setakat yang k.fiezz screenshot pada 29.9.2020, memang Cuya paling tinggi. 

Tahniah CuyaThank you, dear rajin singgah ke blog k.fiezz & tinggalkan komen-komen kat entry k.fiezz 

Korang yang masih belum kenal dengan Cuya, boleh jejak ke blog Cuya (klik link nama Cuya kat atas ni).

Cuya ni dari hasil penulisan di blog, k.fiezz boleh rumuskan seorang yang suka seni & pengumpul komik. Ahhh sudah apa pulak hadiah nak bagi kat Cuya ni. hehe..

Tak pe, nanti k.fiezz cari hadiah yang bersesuaian. Kebetulan k.fiezz nak cuti-cuti minggu ni. Nanti k.fiezz cari kat tempat percutian tu, apa2 yang menarik pada mata k.fiezz & sesuai dijadikan hadiah.

By the way, Cuya. E-mail pada k.fiezz detail seperti di bawah ni untuk proses pengeposan hadiah. 

Tajuk E-Mail : TOP PENGOMEN BLOG K.FIEZZ
Nama : 
No. Telefon : 
Alamat : 

E-Mail : fiezasani2127@gmail.com

8 Comments

  1. waa... tahniah.. baru nampak nama sy tersenarai nie hahaha.. apapun tahniah cuya

    ReplyDelete
  2. mmg rajin cuya ni BW dan tinggalkan jejak dia

    ReplyDelete
  3. Alhamdulilah..terima kasih kak!


    Saya dah emel tadi :)

    ReplyDelete
  4. selamat bercuti fiez.. jaga diri, jaga jarak jgn lupa pakai mask ye

    ReplyDelete
  5. Tahniah pemenang.. bagus dia rajin mengomen..hai Kak Fiez

    ReplyDelete
  6. wahh tahniah cuya!! cuya ni memang rajin tinggalkan komen!

    ReplyDelete