Semalam balik kerja terus ke J&T nak post out Obsess Lipmatte Raya Edition yang dah tinggal sekotak kat k.fiezz sampai entry ni publish. Hot item sangat Obsess Lipmatte Raya Edition ni. Ramai cari. Walaupun raya dah nak habis & tahun ni tak boleh beraya sakan sangat sebab Perintah Kawalan Pergerakan tapi bibir tetap kena menyerlah uolls. Tambah-tambah dah start kerja ni, hah. Pakai mask dah jadi wajib sekarang tapi bibir tetap lah kena calit dengan lipmatte/lipstick. Takkan nak pucat je. Tak seri orang tengok bila time kita tak ber mask kadang-kadang. 


Obsess Lipmatte Raya Edition,Obsess Lip matte Review
Setiap pembelian dengan k.fiezz, ada free gift..

OBSESS LIPMATTE RAYA EDITION WARNA GELAP?

Sebelum beli obsess lipmatte raya edition, customer tanya k.fiezz warna-warna obsess lipmatte raya edition ni gelap-gelap ke?sebab k.fiezz bagi gambar kat tengah ni. Dalam gambar tu, nampak warna-warna dia macam gelap. Tapi kalau tengok in real, warna obsess lipmatte raya edition ni tak gelap yea. Tak percaya?Tengok gambar yang k.fiezz ootd dengan warna-warna dia. Tak gelap kan. Elok terang gitu. 

Obsess Lipmatte Raya Edition,Obsess Lip matte Review
BIBIR SENSITIF

Kalau korang jenis bibir sensitif. Tak boleh sebarang pakai lipmatte/lipstick, jangan risau. Obsess Lipmatte Raya Edition ni sesuai sangat untuk bibir sensitif. K.fiezz pun dalam kategori bibir sensitif. K.fiezz tak boleh pakai sebarangan lipstick/lipmatte. Mesti jadi kering & mengelupas. Bila dah mengelupas tu tau je lah. Tangan ni gatal pi main-main tarik kat part yang kering tu. Lepas tu dah luka..adeh. 

Dengan Obsess Lipmatte Raya Edition atau mana-mana obsess lipmatte tak perlu risau ada masalah bibir kering/mengelupas. Sebab kandungan dia ada Vitamin E & Argan oil yang berfungsi untuk melembapkan bibir kita. 

Obsess Lipmatte Raya Edition,Obsess Lip matte Review
3 warna dalam box Lipmatte Raya Edition
Tak gelap. No worry

Obsess Lip Matte Review

Personal opinion k.fiezz sebagai agen & pengguna tegar Obsess Lipmatte, k.fiezz suka sebab dia tahan lama, tak melekit, tak mengeringkan, nak cuci senang & warna-warna cantik. Testimoni dari customer yang dah guna Obsess Lipmatte ni, semua suka warna dia & tahan lama. Kalau makan/minum warna dia tak tanggal. Elok melekat pada bibir. Tak ada lah asyik kena touch up je. 

Bawah ni antara testimoni / customer yang dah fall in love dengan Obsess Lipmatte..

Jom tengok apa kata customer. 


Obsess Lipmatte Raya Edition,Obsess Lip matte Review


Obsess Lipmatte Raya Edition,Obsess Lip matte Review


Obsess Lipmatte Raya Edition,Obsess Lip matte Review


Obsess Lipmatte Raya Edition,Obsess Lip matte Review


Obsess Lipmatte Raya Edition,Obsess Lip matte Review


Untuk yang nak ber obsess, roger k.fiezz. duaplohempatjam online..hehe..
Kalau yang mana dekat dengan pejabat/rumah k.fiezz, boleh cash on delivery..Kalau luar KL tu, sokay. abang-abang kurier sedia berkhidmat di seluruh Malaysia. 

COD - Jalan Klang Lama, Bkt Jalil, Sri Petaling, P.Dalam, Kinrara, SOGO (yang berdekatan stesen LRT Bandaraya), Kem.Kerja Raya & Jabatan Kerja Raya

Stock - Obsess Lipmatte Raya Edition (1 box RM49) - tinggal satu sahaja. Siapa cepat, dia dapat..

Follow pages FB & IG - Obsess Fiezasani

Haha. Paksaan ke macamana ni. Tak lah paksaan, kalau korang nak tengok update terkini Obsess Product boleh lah follow / like IG & page FB k.fiezz (link di bawah). K.fiezz selalu update dalam IG / FB. Kat blog ni, kadang-kadang k.fiezz update. Sebab dalam blog kena tulis panjang-panjang. IG/FB, tulis caption pendek-pendek. Dah boleh post. hehe...

Jom ber obsess..eh..ter promote pula..hehe

2 Comments

  1. makin popular jugak jenama obses ni kan, Wah siapa suka lipmatte mesti cuba

    ReplyDelete
  2. Oh nama dia Obsess rupanya 🥰

    ReplyDelete