Dah masuk hari ke-3 bulan April baru perasan tak buat pengumuman lagi top pengomen bulan Mac kat blog k.fiezz ni. adeh. Duk rumah, tak berapa nak cergas otak ni. busy benor ghupenya..haha..sorry..

So untuk bulan Mac 2020 ni ,siapakan top pengomen di blog k.fiezz ni. .

Jeng jeng jeng..


 
Tahniah Mamapp a.k.a Adda..

Korang kalau nak singgah ke blog Adda, klik link nama atas ni..Adda ni memang rajin update macam-macam cerita. Paling k.fiezz suka baca review kedai makanan / makan-makan sebab Adda & family ni suka jalan-jalan cari makan sesambil bercuti. Jadi banyak la juga entry berkaitan kedai makan dan tempat diaorang pi bercuti. K.fiezz memang suka baca part travel ni..

So korang yang nak blogwalking, klik je nama ADDA tu..

Adda, nanti e-mail detail untuk penghantaran hadiah. tapi lepas PKP la tau..kat area rumah, tak ada pejabat pos / kurier..

e-mail( fiezasani2127@gmail.com

Tajuk E-Mail : TOP PENGOMEN BLOG K.FIEZZ
Nama : 
No. Telefon : 
Alamat : 

Note - Top pengomen yang bulan 2 k.fiezz tak pos lagi hadiah..Elok nak pos, dah start PKP sampai sekarang..adeh..sorry Umi lambat pos hadiah..

7 Comments