Sempena Tahun Baru 2020 ni, k.fiezz nak start semula bagi hadiah untuk top pengomen kat blog k.fiezz.  Tahun lepas k.fiezz buat sampai bulan April je. adeh, sabar je la. sorry. hehe. Kekurangan bajet ke apa. tak tau la k.fiezz ni. Boleh pulak stop. haha.

So tak pe, k.fiezz buat semula tahun ni. K.fiezz mulakan pencarian top pengomen bagi bulan Disember 2019. 

K.fiezz tak ada buat announcement masa bulan Disember 2019 nak cari top pengomen. Tapi sempena tahun baru ni, kita amik mood. Jadi k.fiezz mulakan je dari Disember 2019. Sapa yang rajin komen bulan lepas, rezeki dia terpilih. 

Pemenangnya - Jeng Jeng 

Terima kasih Umi Nazrah. Selalu datang singgah & tinggalkan komen kat blog k.fiezz ni. Nanti e-mail( fiezasani2127@gmail.com) detail 

Tajuk E-Mail : TOP PENGOMEN BLOG K.FIEZZ
Nama : 
No. Telefon : 
Alamat : 

8 Comments

  1. Alhamdulillah. Terima kasih. Excited pertama kali menang 😁

    ReplyDelete
  2. Umi Nazrah pun rajin singgah blog mrs pip juga ...

    ReplyDelete
  3. nama sy pon masuk list tp bwh skali.. haha..

    tahniah utk pengomen tegar!

    ReplyDelete
  4. Haah Umi Nazrah ni rajin singgah blog SA gak

    ReplyDelete
  5. alhamdulilah tahniah kak umi.. eh nama rabia pun masuk carta jugakk

    ReplyDelete
  6. Tahniah umi. Dia memang rajin komen kat blog

    ReplyDelete