Total Pageviews

Fall In Love - CInta Luar Biasa by Andmesh Kamaleng

09:42

Semalam nampak adik sepupu k.fiezz share video klip percutian dia & family ke Cameron Highland..yg k.fiezz tertarik, lagu background yang adik sepupu guna dalam video klip dia tu...sedap..lembut..lirik pun best...

ketinggalan pulak k.fiezz sebab tak pernah dengar pak lagu ni kat radio..ke k.fiezz yang dah lama tak dengar radio...tak pe, tak pe tanya adik sepupu, lagu apa ni & siapa penyanyi dia?

Pagi ni adik sepupu bagi link kat you tube video klip lagu ni...sampai ofis, laju2 bukak you tube..

oh maiiii..sedap lagu dia...lirik pun best..cuma official video klip dia, tak best..haha..ending sedih...

tapi tak kisah..lagu dia sedap...

Lagu ni dari artis seberang (Indonesia) - Andmesh Kamaleng tajuk Cinta Luar Biasa...

Lagu ni dah release tahun lepas lagi bulan November 2018...haha..ketinggalan..

adik sepupu k.fiezz bitau, Dato CT ada buat cover lagu ni kat IG dia..lepas tu baru lagu ni jadi hit kat sini...

Gigih la k.fiezz scroll IG Dato CT..ha'ah betul..Dato CT ada buat cover lagu ni bulan Julai 2019...tak pasan post Dato CT ni..


Waktu pertama kali
Kulihat dirimu hadir
Rasa hati ini inginkan dirimu
Hati tenang mendengar

Suara indah menyapa geloranya hati ini tak ku sangka

Rasa ini tak tertahan
Hati ini selalu untukmu
Terimalah lagu ini dari orang biasa
Tapi cintaku padamu luar biasa

Aku tak punya bunga

Aku tak punya harta
Yang kupunya hanyalah hati yang setia tulus padamu.
Du... Du... Du... Hari hari berganti
Kini cintapun hadir
Melihatmu, memandangmu bagai bidadari
Lentik indah matamu

Manis senyum bibirmu

Hitam panjang rambutmu anggung terikat
Rasa ini tak tertahan
Hati ini slalu untukmu
Terimalah lagu ini
Dari orang biasa

Tapi cintaku padamu luar biasa

Aku tak punya bunga
Aku tak punya harta
Yang kupunya hanyalah hati yang setia tulus padamuu. Ooooooo.
Terimalah lagu ini. Hmm...
Dari orang biasa
Terimalah lagu ini
Dari orang biasa

Tapi cinta ku padamu luar biasa

Aku tak punya bunga
Aku tak punya harta
Yang kupunya hanyalah hati yang setia
Yang kupunya hanyalah hati yang setia
Terimalah cintaku yang luar biasa tulus padamu

Untuk k.fiezz best la..tak tau la pada telinga korang..try la dengar sendiri...

You Might Also Like

4 Comment

  1. Tenang jer dengar lagu ni kan..kalau pi pantai kan...buat video klip sure best letak lagu ni...eh..SA nak buat la...

    ReplyDelete
  2. Lagu endinh sedih ni , alaaa...

    ReplyDelete
  3. yeahh...lagu favorite akak..kita geng

    ReplyDelete
  4. alaaa part dia urut dada neves tu comelnya hehe..

    ReplyDelete