Total Pageviews

Air Apa Ni?

18:09

Main teka-teka, nak tak?bulan posa ni tak banyak idea nak mengarang entry..hehe..so kita main teka-teka la..kat IG k.fiezz, yang mana follow k.fiezz nampak kot  post gambar ni semalam..caption k.fiezz tak mention la air apa..cuma tulis - satu untuk wifey..satu untuk hubby...ada sorang dua duk meneka air apa ni..so kita buat la ala-ala teka teki gitu...air apa ni?

ada yang dah jawab betul untuk satu air tu..nak tau jawapan satu yang betul tu, boleh usya komen kat IG k.fiezz..so nak cari pemenang yang berjaya teka dengan betul untuk dua-dua jenis air ni...satu dah dapat jawapan.. satu lagi..

teka teka..

www.fiezasani.xyz

nak bagi hadiah pada yang bagi jawapan betul...

hint

Dalam gelas tu air dari jenis sayur..Sebelum jadi sayur, dia jenis kekacang yg boleh jadi bubur.. Kalau dah disemai, boleh jadi sayur.. hehe...kalau rajin, boleh google cari jwpn dia.. 

Dalam mug - salah satu bahan untuk masakan. Digunakan utk buang angin.. 

Main teka2 ni dari 15.5.2019 - 19.5.2019...




You Might Also Like

10 Comment

  1. Air taugeh eh? Satu lagi air halia eh?

    ReplyDelete
  2. Alamakk. Nak teka tapi taktahu hahahhaa acamnoo

    ReplyDelete
  3. air kacang hijau & air halia..haha

    ReplyDelete
  4. Yg dalam mug tu tau dh..air halia..yg satu tu puas mikir...x dapat gak jawapan..

    ReplyDelete
  5. Air halia tu tau la. Air yg lagi satu tu apakah dia 😂

    ReplyDelete
  6. Sayur apa ye? Timun ke? Air timun?

    ReplyDelete
  7. kacang hijau? kalau masak jadi bubur kacang hijau kalau ditanam jadi taugeh..kannnn

    ReplyDelete
  8. air halia & air kacang hijau

    ReplyDelete