Total Pageviews

Dapat Hadiah Sempena Wedding Anniversary

11:13

Happy anniversary fieza & sani...moga kekal bahagia & happy selalu..happy ke?haha..kadang ada time happy..ada time moody..besa la tu kan..adat berumahtangga...

apapun Happy Anniversary to us yang ke-1* tahun..alhamdulillah..masih kekal bersama sehingga kini...masih setia antara satu sama lain..masih ada rasa sayang..gaduh?eh..tipu la tak gaduh..selalu je gaduh...terutama dengan perempuan yang kuat sentap macam k.fiezz ni, hah..ada je nak cari pasal..terutama time period..haha..hormon sangat tau...time period je mula la nak cari pasal..acane..nasib la mr hubby tu bersabar banyak dengan bini dia ni..haha...thank you sayang...

Terlupa Tarikh Anniversary

okey, ni bukan k.fiezz yang lupa..mr hubby yang lupa..hari yang anniversary tu, kitaorang on the way balik kampung..so mungkin faktor puasa & kepenatan sebab mr hubby sepanjang bulan puasa baru ni, tak cuti...Isnin-Jumaat, buat kerja hakiki..Sabtu & Ahad, tolong kawan dia buat kerja..jadi kepenatan le tu sampai terlupa tarikh anniversary..tapi k.fiezz ko ni tetap sentap sebab mr hubby lupa...haha..nampak tak..memang jenis suka cari pasal...

penyudahnya sampai ke Ipoh, mr hubby tak wish..lupa la citer dia kan..so k.fiezz hantar thru wassap je wish anniversary..tu pun mr hubby tak tengok wasap..huhu...lepas tu k.fiezz post kat IG..then adik ipar k.fiezz nampak post tu..dia tunjuk kat mr hubby...baru dengar mr hubby cakap 'lupa la'...

Dalam petang sikit tu, mr hubby & adik ipar k.fiezz keluar..dah la tak hajak k.fiezz..sabar je..dah la lupa tarikh anniversary..pas tu keluar tak hajakkk..ahkak sentap, tau..haha

SURPRISE KEK ANNIVERSARY

Dorang keluar sampai time berbuka tak balik lagi..sonok sangat keluar..huh..sampai je dorang kat rumah, adik ipar hulur kek Secret Recipe ni..okey, sejuk hati ni...nampak tak ai sejenis cepat marah & cepat sejuk..pujuk bagi kek pun dah sejuk hati..tak jadi nak majuk lama-lama..haha

www.fiezasani.xyz

www.fiezasani.xyz

Sweet la ni..pdhal sebelum tu, muncung k.fiezz ni kemain panjang sebab mr hubby terlupa tarikh anniversary...hihi

SURPRISE LAGI

Eh..tetiba dapat surprise lagi...yang kotak ni mr hubby & adik dia tak bawak turun sesiap..dorang letak dalam bonet keta...pas tu suh k.fiezz pi amik dalam keta..mr hubby cakap ada tertinggal barang...so pi la k.fiezz amik..tapi masa nak amik kotak ni, mencabar sebab kawasan rumah mak mertua k.fiezz ni taman perumahan..banyak anjing...nak amik kotak ni, usya line dulu..kebetulan masa nak ke kereta amik kotak ni, tak jauh dari situ ada anjing 3-4 ekor....statik k.fiezz jap kat situ...

mr hubby tengok lama sangat k.fiezz kat luar..dia pi amik kotak ni ngan k.fiezz..masa buka bonet keta & nampak kotak ni, hagak dah k.fiezz punya..hihi..sebab tengok kotak lawa kot..mesti la k.fiezz punya...cuma k.fiezz ingatkan teddy bear besor...

sekali salah sangkaan k.fiezz..nope..bukan teddy bear...it's

Set of bag brand Carlo Rino & patung (mr brown) kaison..

Senyum sampai ke telinga ai, tau...

www.fiezasani.xyz

Backpack + Purse + Coin Purse + mr brown (from - kaison)

so k.fiezz balas apa pulak hadiah anniversary kat mr hubby..dah ada hadiahnya tapi dalam cart Zalora lagi..hihi..tunggu dapat gaji bulan ni, baru kita proceed payment..Duit dalam bank dah menipis..haha..faham la raya...duit laju je keluar..

You Might Also Like

6 Comment

  1. Wahhhh..Happy belated anniversary Fiez....bestnya dapat hadiah..kita birthday pun xde hadiah

    ReplyDelete
  2. Happy anniversary FS .... Sweet la korang berdua ni .. Nasib baik husband FS belikan gift, surprise gitew nak bagi, kalau tak merajuk pjg nnt ... hehe. Wish both of you stay together forever till jannah.

    ReplyDelete
  3. Happy belated anniversary and selamat hari raya kak fiez.

    ReplyDelete
  4. hahaha lawak jugak akak ni. btw happy anniversary dan selamat hari raya akak.

    ReplyDelete
  5. Awww sweetnya.. Heyy beg ni sume dak mimi suka tau. Memang suka brand ni

    ReplyDelete