Total Pageviews

Yeay, Berjaya Dapatkan Produk Althea Yang Dalam WishList Haritu

14:11

Wish wish u a merry krismas..and a happy new year..haha..baru nak update la kan kat sini althea wishlist sempena krismas tahun lepas...sabar je la..ate ke busy benor,k.fiezz ooi...kalau yang follow k.fiezz kat IG dengan FB, tahu la kan pasal althea wishlist box dari Althea ni...meh tengok apa menda k.fiezz grab sempena wishlist krismas tahun lepas..gedik la sangat..nak jugekkkk wishlist krismas...

kalau refer pada entry k.fiezz yang ni <<produk yang jadi pilihan di Althea Recommendations and Wishlist >>. k.fiezz ada senaraikan beberapa item yang masuk dalam wishlist..so untuk Althea XMas Wishlist ni, ada antara produk dalam wishlist tu, k.fiezz berjaya dapatkan..hehe..yeay...

Jom tengok...

ALTHEA WISHBOX XMAS



Kot laju sangat video, tak leh nak tengok satu-satu item yang k.fiezz grab..meh bagi seketul-seketul gambar...

Tadaaa...


www.fiezasani.xyz
complete untuk penjagaan muka, bibir, rambut..untuk kecantikan, k.fiezz pilih lipstick...ai kan tengah kumpul lipstick bebanyak..hehe..banyak sikit pilihan warna...


www.fiezasani.xyz

Contour Cleanser (150G) - RM23.00

Wajib amik sebab dah serasi gitooo...Contour Cleanser dari Set
Bare Essential ni boleh beli set atau loose macam ni..

k.fiezz pernah kongsi pasal set ni 



www.fiezasani.xyz

RM5.00 / per unit


www.fiezasani.xyz

Perfect Repair Serum (70ml) - Untuk rambut.
RM26.00


www.fiezasani.xyz

RM38.00

www.fiezasani.xyz

Colour - Orange Cha Cha & Cherry Pink
RM13.00 / each

www.fiezasani.xyz

RM21.00 / Each
Colour - Hazelnut & Almond


www.fiezasani.xyz

RM22.00


www.fiezasani.xyz

RM23.00

Barang-barang ni ada yang k.fiezz dah rasmi guna..ada yang dalam kotak lagi..haha..nanti yang k.fiezz dah rasmi guna, k.fiezz share kat sini...

PUAS HATI DENGAN BARANG DARI ALTHEA

overall k.fiezz puas hati sangat barang-barang dari ALthea ni sebab berkualiti dan yang bagusnya barang-barang dia menggunakan ekstrak tumbuhan..sangat selamat digunakan..boleh dikatakan barang-barang Althea yang k.fiezz guna, semua serasi..bukan senang weiii, k.fiezz ni nak serasi dengan produk kecantikan..kadang ada yang bagi kesan tak best...contoh macam lipstik, k.fiezz tak serasi dengan certain brand..Bibir k.fiezz jadi kering & menggelupas..So takat ni, k.fiezz dah guna 2 lipstick (Mini Two Match Nut & Fruits) yang ada dalam wishlist ni, mmg serasi...

ALTHEA JENAMA PILIHAN UNTUK PRODUK KECANTIKAN

Althea dah jadi pilihan utama k.fiezz untuk beli produk-produk kecantikan..Selain dari harga murah..berkualiti..lagi best Free Shipping sebab pengeposan, direct  dari Korea...mana nak cari kan, beli produk dari luar negara, dapat free shipping....


korang, kalau berkenan mana-mana produk dalam wishlist k.fiezz ni, boleh klik link kat bawah setiap gambar ni...terus laju-laju korang dibawa ke page setiap item ni..atau nak usya barang-barang lain pun, boleh...

SELAMAT RAMBANG MATA kat ALTHEA..

hehe

You Might Also Like

7 Comment

  1. nak skip xnak baca entry ni blh tak? sbb jeles xsmpat buat..haha

    ReplyDelete
  2. Suka tony moly tu. Best...warna dia cantik

    ReplyDelete
  3. Perfect repair serum tu pun mrs pip beli juga...
    tonymoly lip tint tu of course best guna ...
    dan clay mask pun mrs pip suka pakai ...
    :))

    ReplyDelete
  4. suka panda dream brightening eye base tu

    ReplyDelete
  5. Bestnya. Banyak jugak produk2 dari althea ni

    ReplyDelete