Total Pageviews

Selamat Pengantin Baru

09:00

Selamat Pengantin Baru untuk adik sepupu k.fiezz, Jantan & pasangan, Syira..Selamat menempuh alam rumahtangga..Banyak bersabar tau dah kahwin ni..Kena selalu bertolak ansur..Bukan senang nak gabungkan dua kepala untuk jadi satu..haha..boleh bergaduh..So penting kesabaran & tolak ansur masing-masing...Tak boleh anggap macam zaman bercinta dulu..

Zaman bercinta dengan kahwin beza tau..tak sama...Walaupun bercinta bertahun-bertahun, dah kawen baru kita tahu 100% pe'el pasangan kita..so kena belajar kenal pasangan lepas kahwin pulak..

Mesti tengok nama pengantin laki macam, Jantan..haha..okey, ni nama panggilan je..nama betul sedap..Muhammad Fazril Helmi..haha..lain kan..nama panggilan jantan sebab dia sorang je lelaki dalam adik beradik dia..Masa dia kecik dulu, k.fiezz tak mau panggil dia jantan..tak glamer..tapi k.fiezz sorang je panggil nama betul dia..yg lain, jantan..jantan..kalah la k.fiezz..terus terikut panggilan tu sampai skrg..haha


Majlis Nikah Jantan 💖 Syira

Majlis nikah berlangsung hari Sabtu (8/9/2018) kat rumah pengantin perempuan..Rumah dorang ni satu kawasan..dulu berjiran dengarnya..lepas tu parents jantan ni beli rumah kat atas sikit dari tempat dorang sewa yang dekat dengan rumah pengantin perempuan ni..tapi masih dalam kawasan yang sama..

So dari berjiran ni la kot, titik perkenalan pengantin ni..

www.fiezasani.xyz
Sah jadi suami  dengan sekali lafaz..tak sabar sangat tau..haha


www.fiezasani.xyz
Abah pengantin (maroon)..abah k.fiezz baju kotak-kotak...


www.fiezasani.xyz

K.fiezz dengan mak, mak pengantin (tudung purple) & adik pengantin (tudung merah)...


www.fiezasani.xyz

Dengan kakak pengantin


www.fiezasani.xyz

Mekap k.fiezz hari nikah jantan ni, ditatarias by biras k.fiezz...


www.fiezasani.xyz

Pengantin Baru...


www.fiezasani.xyz

Batal air sembahyang

Majlis Menyambut Menantu


Majlis sambut menantu kat rumah pengantin lelaki pada 10/9/2018 di K.Kangsar..Masa majlis belah perempuan, k.fiezz tak joint..Pi short vacay ke Penang dengan family mertua k.fiezz..hehe..so masa majlis belah lelaki, baru k.fiezz joint...


www.fiezasani.xyz

Pengantin dengan pengapit


www.fiezasani.xyz

Alolo shayang mak..hihi..mak pengantin lelaki


www.fiezasani.xyz

Mak k.fiezz...amboi mak..kemain senyum...


www.fiezasani.xyz


www.fiezasani.xyz

Hantaran balas dari pihak perempuan untuk lelaki



www.fiezasani.xyz

Ni kakak pengantin lelaki & anaknya...Filzah Haura.Kak fiezz penah share pasal filzah haura ni << SET BAJU BABY UNTUK FILZAH>>

Apapun untuk pengantin, selamat menempuh alam rumahtangga..semoga kekal berbahagia..dimurahkan rezeki sentiasa & dikurniakan anak-anak yg  soleh dan solehah..aamiin...

You Might Also Like

4 Comment