Dapat Mask Dari The Faceshop, Jadi Top Pengomen Di Blog Marsha

22:47

Holla..kak fiezz bersiaran selepas cuti-cuti di Medan minggu lepas..weiii, tak ada mood tau nak menaip ni..haha..tapi gigih jugak sbb walaupun k.fiezz tak update blog sepanjang bercuti tu, tengok kat statistic, view tetap macam biasa..terharu..ada yeak orang baca blog k.fiezz ni..kembang kempis idung aii, tau..tq la korang yg rajin singgah ke sini walaupun kadang tak ada entry baru kat blog k.fiezz ni..huhu..penyakit M tu tinggi sangat...

www.fiezasani.xyz

Entry ni k.fiezz nak share dengan korang, kak fiezz terpilih jadi top pengomen di blog MARSHALIZA..selalu k.fiezz bagi hadiah kat orang..ni orang bagi hadiah kat k.fiezz..suka suka suka..sesekali dapat hadiah, feeling best kot..tq Marsya..Kak fiezz pun tak sangka terpilih benornya..kak fiezz memang kenal Marsya ni di blog/ig/fb.. Kak fiezz memang selalu berkunjung ke blog Marsya..suka baca entry-entry Marsya..macam-macam info ada..selain tu Marsya ni salah seorang agen Shaklee, kalau tak silap..Korang kalau nak cari produk Shaklee di area Ipoh, boleh roger Marsya ni...

tQ again marsya for the present..i loike..macam tau2 je kak fiezz suka mask2 ni...Maklum la menjaga kecantikan gitu..hehe...

You Might Also Like

5 Comment