Total Pageviews

Menang Contest Lazada Online Revolution Blogger Contest

02:30

Alhamdulillah..Hasil joint contest lazada online revolution blogger contest kak fiezz dapat 2nd prize..Yeay..Rezeki..hehe..Shopping time..Apa nak beli ni yeak?dah macam-macam dalam list..Semalam dapat result kat bawah ni melalui e-mail, terkejut tengok nama ada dalam senarai nama pemenang..

Semoga murah rezeki selalu macam ni la..Aamiin...


Tahniah juga kepada semua pemenang lain..Rezeki kita..Kak fiezz pun joint contest  ni masa hari tutup..Memula macam malas nak joint lepas tu kebetulan mr hubby kak fiezz ada membeli belah masa Lazada Online Revolution Sales, eh rasa nak share la kat blog..sekali la joint contest ni..dan alhamdulillah, rezeki..

You Might Also Like

11 Comment