Total Pageviews

Lazada Online Revolution Blogger Contest

14:42

Kak fiezz nak joint juga Lazada Online Revolution Blogger Contest yang dianjurkan oleh LAZADA ni yang berlangsung dari 1 November-14 Disember 2017..Baru harini gedik-gedik nak joint..hehe

Dah kebetulan Lazada anjurkan Lazada Online Revolution Blogger Contest ni, kak fiezz joint sebab kak fiezz salah seorang dari peminat shopping online di Lazada ni..Tapi kak fiezz, dalam kategori sederhana..Mr hubby kategori tegar, dia sendiri gelar diri dia shopaholics..haha..acane tu..Kak fiezz rasa memang betul pun..Untuk online revolution sales ni dari 11 November hingga 14 Disember 2017, mr hubby yang sakan membeli-belah kat situ, tau..adeh...Jadi kak fiezz nak kongsi dengan korang apa yang mr hubby kak fiezz dah beli sempena online revolution sales di Lazada ni..

1st of all, PRODUK PERTAMA YANG KAK FIEZZ BELI DI LAZADA?

Serius, kak fiezz tak ingat tau..tapi rujuk entry dalam blog kak fiezz..Kak fiezz penah up entry beli MAKE UP PALLETE..Jadi mungkin ni antara barang pertama yang kak fiezz beli di Lazada..Kak fiezz ni memang peminat barang-barang kecantikan..Make Up Pallete ni pun mr hubby yang belikan juga..haha..nampak tak?siapa shopaholics...Advantage pada kak fiezz sebab mr hubby seorang shopaholics..jadi benefit kak fiezz, bila mr hubby memahami isteri dia minat barang kecantikan & dia belikan di Lazada yang masa tu kebetulan ada promotion..Ni salah satu sebab kenapa mr hubby suka membeli-belah di Lazada, selalu ada SALES / DISKAUN..

PRODUK KEGEMARAN YANG KAK FIEZZ SUKA BELI SECARA ONLINE?

Okey, kalau kak fiezz yang shopping secara online ni, kak fiezz suka barang-barang kecantikan, pakaian..yups..Kak fiezz ni lebih kepada jaga imej dan penampilan..Barang-barang dapur tu kurang sikit..Bukan tak reti masak..haha..cuma tak reti nak guna barang-barang dapur yang canggih manggih tu..

KENAPA KAK FIEZZ SUKA SHOPPING SECARA ONLINE?

Mudah..Selesa..dan harga-harga yang ditawarkan selalunya lebih murah dari luar. Lagipun nak shopping online ni di mana-mana pun boleh..dalam kereta, dalam tren, di rumah sambil tengok tv..Tak ada masa spesifik nak shopping pukul berapa..Kalau di shopping mall ada waktu sebab kedai pukul 10-11 malam dah tutup..Jadi ni antara sebab kenapa kak fiezz suka membeli-belah secara online...

PRODUK APA YANG DIBELI SEMASA ONLINE REVOLUTION SALES?

okey, ni mr hubby kak fiezz yang shopping tau..haha..tapi of course kak fiezz la yang kena guna ni..barang masakan..Dah request tu, nak rendang tok..kemain..haha..harga yang ditawarkan asal adalah RM799.00 tapi sempena Online Revolution Sales ni, harga jatuh RM549.00 sahaja & dapat percuma Stainless Steel Inner Pot..


Philips Pressure Cooker HD2137 (6.0L) 2017 New Model All-In-One Cooker  


Ada 2 tahun waranti dari pengilang..

Ciri-ciri lain Philips Pressure Cooker yang jadi pilihan mr hubby ni selain harga >

  • 6 L / 1000 W
  • All-in-One cooker
  • 12 hours Auto keep warm
  • Digital Multi-Cooker
  • Detachable Inner Lid
  • Auto pressure release
  • Program timer indicates
Serius,kak fiezz tak tahu nak guna menda ni..haha..Nanti kak fiezz dah belajar cara-cara guna & berjaya hasilkan masakan dengan Philips Pressure Cooker ni, kak fiezz share yea..

Btw, for bloggers kalau korang nak joint Lazada Online Revolution Blogger Contest ni, tarikh tutup harini tau..haha..so kalau nak joint, cecepat karang entry ;)


You Might Also Like

10 Comment

  1. sha suka jugak beli makeup tapi takpakai sebab takreti! haha

    ReplyDelete
  2. gudluck kak fiezz!
    syu pon join jgk, dan wishlist syu pon pressure cooker jgk haha

    ReplyDelete
  3. senarai pemenang dah keluar kan ...
    mrs pip tiada rezeki bersama lazada kali ni ...
    tahiah semua yg menang.

    ReplyDelete