Daiso | Macam Ada Tarikan Magnet

08:30

Alergik betul kak fiezz kalau masuk ke Daiso tak beli apa-apa..haha..Rasa macam ada tarikan magnet je bila kaki melangkah masuk dalam Daiso..haha..Motif sangat..Padahal sendiri tak tahan godaan Daiso sebab harga barang-barang dia semua kategori mampu dibayar..

Ni haritu konon kak fiezz nak cari benda lain, eh eh sekali benda lain yang lekat..adeh..kak fiezz kak fiezz..Melekat BB Face Mask / Touchscreen Glove & Travel Bottle..Tau la masuk kat Daiso tu, ada je menda yang reka kat kepala ni..''oo..menda ni boleh buat ni..menda ni boleh buat tu"..Tau-tau, lekat satu dua tiga barang..Kak fiezz nak buat apa barang2 ni, hah..no worry, kak fiezz ni kalau beli barang tahu la kak fiezz bagi fungsi masing-masing..


BB Cream Face Mask - Apa lagi..'Me Time' la hari cuti..tak buat lagi sebab minggu lepas busy..

Touch Screen Gloves - Nak pakai kat pejabat..Sebab kadang aircond sejuk benor..Kak fiezz ni sejenis tak tahan sejuk..Terutama kalau time hujan..fuhhh..memang mengulang ke bilik air sesaja..

Travel Bottle - Nak letak make up remover kak fiezz..Senang nak bawa ke pejabat atau travel...Botol dia yang comel tu senang nak letak dalam beg mekap kak fiezz...

You Might Also Like

6 Comment

  1. Daiso memang tempat mengabis duit kan haha..konon masuk nak cuci mata je..last2 terbeli jugak. Ahaks

    ReplyDelete
  2. takpernah lagi masuk daiso, eh sha ada jugak botol kecik tu eheh

    ReplyDelete
  3. Daiso tu barang-barang dia comel-comel je. Dari nak tengok je terus ambil g bayar

    ReplyDelete
  4. naseb baik Daiso jauh sikit dari rumah CCL , kalau tidak setiap bulan jatuh cinta dengan barang- barang daiso , Sekarang barang - barang MR,DIY jadi saSaran

    ReplyDelete
  5. jarang ke Daiso..takutttt. hehehe takutt terjebak !

    ReplyDelete