Lollipop Tea Balls Untuk Pengomen Bulan Oktober

08:30

Kak fiezz tukar sikit pencarian untuk pengomen yang selalu singgah ke blog kak fiezz ni..kebiasaannya kak fiezz bagi top pengomen..start bulan Oktober ni kak fiezz tukar kepada pengomen pertama untuk entry kak fiezz bulan ni..Tapi tak semestinya sama tiap bulan..Mungkin kak fiezz tukar pengomen kedua untuk entry kedua bulan berikutnya pulak..haha..Jadi rajin-rajin la singgah yea..Tapi tiada paksaan kalau tak nak komen..Saja suka2 nak share dengan korang yang rajin singgah ke blog kak fiezz ni, hah...Kalau rezeki korang, dapat la souvenir tak seberapa dari blog kak fiezz ni..Macam pengomen pertama untuk entry bulan Oktober di blog kak fiezz ni..Kak fiezz baru nak update kat bawah entry tu mencari pengomen pertama..tengok2, eh dah ada orang komen...Sapa kah orangnya?

Ni hah, orangnya..tQ dear ;)

Apa souvenir untuk bulan Oktober ni?Tadaaa..Cantik tak..Semalam kak fiezz bawa ke ofis, letak atas meja sementara nak gi pejabat pos..Ada la 2-3 orang officemate kak fiezz tegur bekas air ni..Lawa katanya..hehe...Kalau tengok pada note dia, bekas ni untuk buat air teh..Dalam tu ada bebola..Boleh letak serbuk teh dalam bebola..Tu agaknya nama dia Lollipop Tea Balls..Agaknya la nama dia..Kat atas penutup tu, tulis itu..hehe....Tapi apapun kak fiezz suka bekas dia..Comel & cun gitu...


www.fiezasani.xyz

Kak fiezz beli botol air Lollipop Tea Balls ni masa ke Low Yat sabtu baru ni , ada 1 kedai Jepun baru buka rasanya..Sebab tak pernah nampak pulak sebelum ni..atau mungkin dah lama buka cuma kak fiezz & mr hubby dah lama tak jejak ke sana..Masa lalu depan kedai tu, nampak comel2 barang dalam kedai dia...Nak tangkap gambar, salesgirl dia duk follow kak fiezz..Segan pulak nak snap satu dua gambar..Nanti kalau bebila kak fiezz ke sana, kak fiezz buat muka selamba je snap gambar..hehe...Jadi dah lalu tu kak fiezz pun saja tengok barang2 dia..eh berkenan pulak dengan bekas air ni..Mr hubby pun cakap unik..Boleh bagi hadiah kat pengomen blog kak fiezz..eh!laju kak fiezz amik....supportive betul mr hubby ni..Tahu je wife suka bagi hadiah kat reader blog..hehe...

Okey, jom la singgah ke blog Sya >> http://shafyqahazahar.blogspot.my

You Might Also Like

8 Comment

  1. comei jew bekas air ne. sayang pulak nak guna

    ReplyDelete
  2. comelnya kak hehe macam tau tau je sha suka botol air ><

    ReplyDelete
  3. cantiknya.....tahniah shafyqah

    ReplyDelete
  4. Tahniah sha. Boleh singgah selalu lah blog kak fiez lepas ni.

    ReplyDelete