Tukar Duit Di Money Changer Mid Valley

09:00

Alaa..seriusnya muka uncle kat duit ni..tak mo la serius2..eh!!duit negara manakah ni?sapa yang pertama teka dengan betul, kak fiezz bagi cenderahati dari negara yang kak fiezz & family nak pi melancong ni..Okey, setel part tukar duit..Fuhhh jenuh tunggu nilai duit rendah..Semalam mr hubby dapat beli duit kat bawah tu dengan nilai yang agak rendah..Okey la kan..Nak tunggu lagi rendah, nilainya tak berapa stabil..Kejap naik, kejap turun..Jadi ni dah dapat murah, kira okey la..Nak tunggu lagi murah, minggu depan cuti2 kitaorang start...Kang kelam kabut nak tukar duit bagai..Ooo, tukar duit ni, mr hubby pi ke Mid Valley..Tempat kitaorang selalu tukar duit kalau nak cuti-cuti keluar negara..Sebab kat Mid Valley ada 2-3 tempat money changer..Dan kebiasaanya harga untuk beli duit yang kita nak tukar, nilai agak rendah berbanding money changer tempat lain...

Tazabarrr nak cuti2...excited harus laaa...cuti2 kan..sapa tak suka..Yalah kita asyik kerja je..nak juga release tension, jadi kita pilih melancong..Nak cuti2 tak semestinya keluar negara..Dalam Malaysia pun boleh..Banyak tempat2 menarik..Untuk percutian kali ni, kak fiezz bercuti keluar negara..Alhamdulillah ada rezeki lebih, boleh la melancong keluar negara..Kalau fulus tak baper nak mandang (bak kata orang perak), kita cuti2 dalam Malaysia je...Nanti kak fiezz share gambar2 percutian kak fiezz & family mertua..Nak tengok update paling cepat, harus la IG & FB kak fiezz..Jadi sila la follow IG & FB kak fiezz..hehe..kalau nak..tiada paksaan..Saja nak kongsi gambar2...



Update : aduhh..spoiled tau yang budak 3 orang buat onar kat Jepun tu..Adeh..Harap orang Jepun tak pandang sinis pada kitaorang..Seperti pepatah orang kita "kerana nila setitik rosak susu sebelanga"...

You Might Also Like

5 Comment

  1. Duit matawang Jepun!!! Wow....travel oversea dah Fieza..Yani paling jauh pun travel pergi Sabah je...hehehehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeay..Yani..betul tekaan tu..Nanti saya beli cenderahati dari Jepun,k :D

      Delete
    2. Yeayyy..yippie....alhamdulillah, tq Fieza!!!;)

      Delete
  2. Wow...travel oversea..rabia plan nk pergi bercuti dengan umi dan ayah..mula2 pergi kota bharu..lepas balik kota bharu tu..tidur hotel di sutra beach resort pulak..lama dah tak pergi holidays

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat Malaysia pun okey, Rabia..As long dapat rehat badan dan minda jap dari kerja...

      Delete