AFB Feeds

Perempuan & Mekap BFF Sangat. Kali Ni Pilih Elianto

09:00

ELIANTO MAKEUP


Haritu pi Times Square,teringat nak beli loose powder..Kononnya nak itu je la, kan..tapi yg sangkut sampai 3 barang..Apa kes?haha..pompuan..pompuan..Gara2 ada promosi sempena raya..Seronok promoter Elianto tu layan kak fiezz,tau..Tanya dia yg loose powder elianto tu yang mana sesuai dgn kak fiezz..Ada 2 jenis warna je tapi kak fiezz tak tau nak amik yg mana?Dia sapu dua2 warna kat pipi belah kanan & kiri..Dari situ boleh nampak kak fiezz sesuai soft beige..Lepas amik Loose Powder Elianto, promoter ni terus promote ada diskaun 30% kalau amik 3 item..Dia duk sebut la satu-satu item kat situ  'lipstick ada','eyeshadow ada,foundation brush ada'..apa ntah lagi dia sebut..Kak Fiezz pun yang mana ada, cakap ada..Yang tak ada tu kak fiezz pertimbangkan..Dan pilihan kak fiezz matte lipstick elianto & eyebrow elianto ni...Hah!!ko..sekali sekala bila kak fiezz shopping brg mekap...terus pilih elianto..kurlas rasa..haha..tak penah lagi ada koleksi elianto ni..

www.fiezasani.xyz


Loose Powder Elianto- Kak Fiezz pilih ni sebab ada terbaca kat FB pages seorg jurumekap, seeloknya gunakan loose powder dari compact powder sebab loose powder tekstur dia tidak menyebabkan liang pori kita tersumbat & lebih senang dibersihkan. Menyerap minyak berlebihan di muka, tidak bercapuk, & banyak lagi benefit. Korang boleh cuba google..Yang kak fiezz bagi atas ni, diantaranya sahaja.eh!!kot ada yang tak tahu, Kak fiezz guna Loose Powder ni selepas apply foundation...

Eyebrow  Elianto- Memang nak beli sbb yg skrg punya dah nak habis..memang betul abis pun..ngam2..Kak Fiezz suka juga yang ni sebab senang nak bentuk kening. Kak Fiezz pilih warna dark brown..

Matte Lipstick Elianto - Bestseller di Elianto & warna tu antara paling top..Kalau makan/minum, lipstick takkan pudar..Yg ni tak pasti sbb masa beli ni tgh puasa..Setakat ni Kak fiezz dah rasmi guna..memang best & bila sapu kat bibir, rasa kering dan tak melekit..warna tu kak fiezz memang suka..Bertambah koleksi lipstick kak fiezz...

Total damage di Elianto sempena Sales Raya

Matte Lipstick Elianto (NP-RM29.90) after % = RM23.92
Eyebrow Elianto (NP - RM29.90) after % = RM23.92
Loose Powder Elianto (NP = RM39.90) after % = RM31.92

                                                          Full Amount = RM79.75

Sponsor by mr hubby..tq sayang..Ni sayang lebih ni.. ;) 

You Might Also Like

3 comments

  1. rabia beli eyeliner jenama elianto jugak kak

    ReplyDelete
  2. rabia pakai eyeliner elianto jugak

    ReplyDelete
  3. Loose powder tekstur memg bgus dr compact powder...lpas tuh liang pori pun xnmpk...

    ReplyDelete


Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.