AFB Feeds

Giveaway Hand & Body Lotion By Suriaamanda

08:30

Semangat joint GA blogger Suria Amanda pulak..Mana tau menang lagi macam GA linda yang aku joint bulan lepas..hehe..eh!!motip sangat..ikhlas ke tak ikhlas ni joint GA..mencuba nasib je..kalau menang, menang ler..kalau tak, tak pe...saja nak war-warkan pada korang yang lain kalau nak joint GA ni..

Jom support GA Suria Amanda ni..Hadiah best..Losyen uuu..Perempuan kan suka losyen2 ni..iolls yang jarang2 berlosyen ni, kadang2 pakai jugak tau..terutama kat ofis..kena aircond, kan sejuk..kering tangan ai..kang kedut2, bila org tengok muka boleh tahan, tengok tangan dah kenapa kedut2 ni..eh!!perasan...tak kisah le perasan ke idok yang penting sebagai wanita kita kena jaga juga kecantikan kulit..jangan tumpu pada muka je..tak seimbang..eh!!tetiba dah rasa cam pakar kecantikan..kononn..

okey, dah2..Straight to the point balik..moh join GA Suria..klik banner kalau korang nak joint jugak...

http://www.suriaamanda.com/2016/12/giveaway-hand-body-lotion-by-suriaamanda.html

Senang je syarat SA bagi..follow2 je..

You Might Also Like

1 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.