Giveaway Hand & Body Lotion By Suriaamanda

08:30

Semangat joint GA blogger Suria Amanda pulak..Mana tau menang lagi macam GA linda yang aku joint bulan lepas..hehe..eh!!motip sangat..ikhlas ke tak ikhlas ni joint GA..mencuba nasib je..kalau menang, menang ler..kalau tak, tak pe...saja nak war-warkan pada korang yang lain kalau nak joint GA ni..

Jom support GA Suria Amanda ni..Hadiah best..Losyen uuu..Perempuan kan suka losyen2 ni..iolls yang jarang2 berlosyen ni, kadang2 pakai jugak tau..terutama kat ofis..kena aircond, kan sejuk..kering tangan ai..kang kedut2, bila org tengok muka boleh tahan, tengok tangan dah kenapa kedut2 ni..eh!!perasan...tak kisah le perasan ke idok yang penting sebagai wanita kita kena jaga juga kecantikan kulit..jangan tumpu pada muka je..tak seimbang..eh!!tetiba dah rasa cam pakar kecantikan..kononn..

okey, dah2..Straight to the point balik..moh join GA Suria..klik banner kalau korang nak joint jugak...

http://www.suriaamanda.com/2016/12/giveaway-hand-body-lotion-by-suriaamanda.html

Senang je syarat SA bagi..follow2 je..

You Might Also Like

2 Comment

  1. salam bw singgah dari GA yang sama :) good luck

    https://unnianje.blogspot.my/2016/12/giveaway-hand-body-lotion-by-suriaamanda.html

    ReplyDelete