AFB Feeds

Rezeki November...Alhamdulillah..

08:27

Rezeki November 2016..Menang GA weiii..hah la..Eksaited terlebih sikit sebab aku ni pesen jarang menang apa2 peraduan ke, pertandingan ke walaupun lucky draw..

Haritu aku joint GA Giveaway Azlinda Alin x Jam Tangan Lisa Surihani Lisa Fghend..Hadiah dia untuk aku best..Jam ala2 gelang gitu..Very limited edition...Haritu nampak blogger yang top2 dapat jam ni..Ai is kelip2 mata je tengok..Kita tak top jadik mmg tak terpilih le kan..Tak pe la..Kalau rezeki tak ke mana..ahaks..Kebetulan blogger Linda buat Giveaway yang aku beritahu kat atas ni..Aku saja joint je..Tak de nak aim menang ke apa sebab dah tau pesen susah nak menang..Saja joint untuk memeriahkan GA blogger Linda..Selain dari war-warkan pada blogger yang minat untuk joint...

Baru ni dalam pukul 2 pagi camtu terjaga sebab nak shi shi..Baring balik, nak sambung tido mmg susah sikit sebab dah terjaga..Ambil handphone..buka fb..scroll punya scroll ternampak Linda update entry pemenang GA dia..okey, masa buka link tu tak menaruh harapan pun..saja nak tengok sapa yang menang..Baca entry tu, tengok kat bawah ada 3 senarai link pemenang..Salah satu nya aku punya..OMG...seriusly..unsangkarable betul ni..Tinggalkan komen kat entry Linda tu..Pagi ni sampai ofis, check balik betul ke tak link pemenang tu..Kot la mamai ke kan..Confirm, aku punya...Yeayyy...
Alhamdulillah..Rezeki November 2016

Okey, tue je nak cerita..haha..Nanti hadiah dah sampai aku update lain yea...

You Might Also Like

4 comments

  1. yeay..tahniah. Nanti kita pos ye kak :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah tahniah, moga Disember ni makin murah rezeki fieza :)

    ReplyDelete

Flickr Images

ShopLink Asia

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.