Minyak Herba Asma Mujarab..Ikthtiar Untuk Asma/Lelah/Batuk & Pelbagai Fungsi

08:07


Sampai dah Minyak Herba Asma Mujarab ni..Boleh buat stok kat rumah..Untuk waktu kecemasan..Banyak weii fungsi minyak ni..Tapi paling elok untuk yang ada masalah lelah, batuk, asma..Banyak testimoni untuk asma, mendapat kesan positif..alhamdulillah..minyak ni cuma membantu je..Kita berikhtiar..Kalau penyakit kita tu beransur pulih dengan penggunaan minyak ni, maksud kita serasi..

Wah..Sakan menaip..lupa nak sesi pengenalan minyak herba asma mujarab ni..hehe..sorry, okey..jom baca kat bawah ni..

Minyak Herba Asma Mujarab merupakan ramuan rahsia yang menggunakan bahan semulajadi seperti Minyak Zaitun, Minyak Kelapa Dara, Habbbatussauda dan herba-herba terpilih. Terbukti selamat kerana ia diproses secara 'HOME MADE' oleh seorang pakcik di kampung & berpengalaman selama 40 tahun..Telah didaftarkan di bawah Syarikat Enterprise (SSM) yang sudah 5 tahun beroperasi secara online dan offline..
Dalam gambar ni korang boleh baca fungsi minyak ni..banyakkan..Suka aku 1 produk yang pelbagai fungsi..Lepas tu sesuai digunakan dari bayi sehingga dewasa..wah..memang suka la..jimat duit..hihi..

Seperti aku beritahu awal entry ni tadi antara testimoni yang aku baca, ramai yang memberi komen positif terutama untuk yang mengalami masalah asma, lelah & batuk..Tidak kira kanak-kanak mahupun orang dewasa..Setiap produk mempunyai kesan yang berbeza kepada setiap individu..Untuk mendapatkan jawapan samaada sesetengah produk seperti minyak herba ini sesuai atau tidak dengan kita, harus la kita mencubanya sendiri..Sembuh atau tidak, tu kuasaNYA..Minyak ni hanya penyebab & kita sebagai manusia kena berikhtiar & berusaha..


Mesti korang tertanya..tadi katanya pelbagai fungsi minyak herba ini..Okey, fione..walaupun korang boleh baca kat gambor atas ni, aku cerita jugak la..Minyak ni boleh jugak merawat kembung perut terutama lepas2 raya ni kan..memacam makanan dah masuk..sakit perut, luka, digigit binatang berbisa, sakit gigi..eh..memacam la..kalau korang tengok testimoni kat bawah, untuk bisul pun boleh...

Link kat bawah & screenshot testimoni Minyak Herba Asma Mujarab



Testimoni 1 ~ ASMA

 
Testimoni 2 ~ Asma



Testimoni 3 ~ Bisul


Sekarang meh nak kongsi sikit maklumat untuk semak perbezaan minyak ni antara yang asli dan tiruan..Paham je la sekarang banyak sangat  produk yang ditiru terutama kalau produk tu hot sangat...Okey, jom aku tunjuk cara semak produk original atau tiruan?

Masing2 ada smartphone kan..Sila download apps BARCODE SCANNER ni dulu kat playstore..

Macamana rupa apps ni..tu yang aku bulatkan dalam gambar atas ni..kemain cantik bulat aku tu..Lepas dah buka apps ni , imbas barcode produk kat sini..

 Sekiranya produk yang original akan keluar macamni..Klik 'open website' terus ke web yang berkaitan dengan produk tersebut..sah produk korang asli kalau macamtu..contoh yang aku buat kat bawah ni?

Tahniah..terbukti yang asli..

MINYAK HERBA ASMA MUJARAB ASLI

 Bahagian depan

 Bahagian Belakang
Setiap botol yang asli mempunyai hologram, QR Code & Nombor siri yang dilekatkan di bahagian belakang..Sila scan barcode ini di apps barcode scanner yang aku beritahu di atas..Setiap produk yang di scan akan mempunyai nombor siri berbeza di dalam sistem website..Hologram beserta sistem QR Code ini sudah dilekatkan dan dipasarkan mengikut peringkat..




MINYAK HERBA ASMA MUJARAB TIRUAN

Kat bawah ni sikit info untuk korang mengenai minyak herba tiruan..

SILA BERHATI-HATI DENGAN MINYAK HERBA ASMA MUJARAB TIRUAN!!!
  •  Minyak Herba Asma Mujarab yang asli tidak pernah diproses melalui Kilang bertaraf GMP
  • Minyak Herba Asma Mujarab yang asli tidak pernah sama sekali di daftar di bawah syarikat Minyak Herba Asma Mujarab SDN. BHD. 
  • Bau produk tiruan seperti asap rokok dan tak berangin
    • Pengiklan akan membuat taktik jahat...mengiklankan produk original tapi produk tiruan akan di berikan pada customer
    • .Harga jualan adalah sama bagi mengaburi mata pelanggan  





Boleh rujuk video kat bawah ni untuk lebih faham cara mengenalpasti antara produk asli & tiruan..

 


Bagi yang berminat untuk mendapatkan Minyak Herba Asma Mujarab, boleh layari ~


@ hubungi
 Puan Nurul : 017 623 9935 (Produk Owner)
En. Hafis : 013 480 6787 (Bahagian Pemasaran)

You Might Also Like

1 Comment