Explorace versi FiezaSani

11:30

Explorace versi fiezasani yang aku war2kan kat ig & blog berlangsung harini..yeay..excited aku tau..first time buat event ala2 explorace ni..yang jadik peserta2 adik2 ipar & biras2 aku je..explorace ni bersempena cuti2 dengan family mr hubby..saja for fun adakan aktiviti ni..hadiah sponsor by mr hubby seperti yang aku ada update dalam entry sebelum ni..nanti aku update yeak siapa pulak pemenang2 untuk 3 hadiah tu..gud luck to adik2 ipar & biras2 ku..

Task yang aku & mr hubby sediakan ada 5..dalam entry yang sebelum ni aku ada bagi klu2..ahaks..kalau adik2 ipar @ biras2 aku ada baca la blog aku ni..ala..tak susah pun task dia..cuma kena berjalan/berlari dalam area Dataran Pahlawan tu je untuk siapkan tugasan dalam masa yang dah ditetapkan..Wahhhh..kemain..ada tempoh masa pulakkk..harus la..hadiah best tu..task bagi mencabar la sikit..
Nanti aku share apa kah tugasan2 yang kitaorang bagi untuk explorace versi fiezasani & hadiah2nya..

5 tugasan yang perlu diselesaikan
Hadiah-hadiah yang ditaja oleh mr hubby



You Might Also Like

4 Comment