Dato CT hamil?

18:33

Kecoh pasal Dato CT mengandung..Gara2 Dato CT muat naik segelas gambar susu kambing & kurma di instagram..For info, susu kambing + kurma ni sangat bagus untuk diamalkan..Untuk kesuburan..

Bila baca komen2 peminat pasal isu Dato CT mengandung ni ada pulak yang cakap riak bagai..haish..tak paham aku..eh..tau tak perasaan orang yang dah lama menunggu rezeki anak dari Allah, bila tahu pregnen..Allah..rasanya tak tergambar perasaan happy tu macamana..Aku yang haritu dapat satu berita gembira pun, serius excited..macam aku pulak yang pregnen..hehe..opss..termasuk topik lain pulak..Ada yang cakap masa konsert CT, Hetty Koes Endang & Ramli Sarip baru2 ni..Salah seorang peminat CT yang pergi ke konsert tu beritahu baju Dato CT membuatkan nampak CT sedikit berisi (macam pregnen)..

Komen Dato CT berkenaan isu ni, kalau ada berita baik dia akan war warkan..jadi sila tunggu yea..Insyaallah..kita sama2 doakan ada berita baik dari Dato CT & Dato K..


Pada pendapat aku..pendapat aku je tau..jawapan CT bagi ni macam dia dah pregnen tapi dia x nak hebohkan lagi..Ni pada pendapat aku je sbb sebelum2 ni ada jugak beberapa kali gosip pasal isu CT hamil tapi CT terus nafikan & minta doakan saja..Cuma jawapan kali ni sedikit berbeza..Tapi tak pe, kita tunggu tuan punya badan yang buat pengesahan..Kalau betul pun CT pregnen, mungkin CT nak ikut cara Lisa Surihani tak nak heboh2kan dulu ..Gud2..


Antara komen2 kat fb pasal isu CT pregnen, yang ni aku rasa win..hehe

Apapun ni pendapat aku je yea..Aku faham mesti CT happy kalau dah pregnen..Sebab kalau aku sendiri pun, hepi weiii..tak tergambar..tapi kalau aku la pregnen, aku ikut macam jejak Lisa Surihani..Lepas 1st trimester baru buat announcement kat blog..haha..wah..lempang kang..ko pikir ko retis..hehe

You Might Also Like

3 Comment

  1. Komen di atas memang terbaik..indahnya sekirang semua berfikiran begitu..pasti tiada hati yang terluka...subhanallah.

    ReplyDelete
  2. Apa pun sebagai peminat doakan yang terbaik buat dato siti

    ReplyDelete
  3. Ntah kenapa kali ni Yani seronok sgt bila keluar berita DCT ni.....sebab dah faham perasaan dia sebagai seorang TTC...Yani doakan rezeki DCT segera sampai, amin ya rabbal alamin...

    ReplyDelete