Krim Furmon

15:36

Tadi tetiba ofismate datang kat tempat aku..tanya aku soalan cepumas sebab tau aku dah lama kawen 'eh..ko merancang ke?'..okey, nak terasa ke idok..heeee..tak tau la..merancang ke?hmmm..ntah la rasanya tak merancang pun..rezeki tak de lagi..nak buat macamne..pas tu ofismate aku ni tanya lagi..'ko tak try ke berurut ke, makan ubat apa2 ke?'..hmm..aku pun malas nak explain beria sangat..explain gitu2 je..

 kalau tang berurut ni aku tak baper konpiden sangat kalau area KL ni sebab mak aku pun cakap kalau nak berurut biar dengan orang yang kenal..kang tak pasal2 je..dari berurut nak dapat anak..dapat masalah..(paham je la kan..) tak la semua tukang urut kat KL ni tak elok tapi kita kena la hati-hati..ada la lagi ofismate aku ni tanya..tapi malas nak citer detail sangat..so aku jawab gitu2 je la..

sebenarnya aku duk aim nak beli 1 produk ni..glamer la jugak produk ni..ingatkan semalam bonus dah masuk sbb ada dgr ura-ura kata semalam bonus masuk..aku pun apa lagi weekend lepas sibuk usya-usya ig pasal produk ni..sekali pagi2 check Maybank2u..huhu..sabar je la..

dah plan A tak jadik, terus ke plan B..hehe..kena la ada back up plan kan..ingat tak dulu aku pernah up entry pasal 1 produk jenis sapu aku nak try..hehe..produk tu la plan B aku..produk tu jenis krim..banyak lagi krim tu..mula-mula aku pakai dulu, gatal-gatal kat area perut yan aku sapu tu sampai berbekas sebab aku duk garu2..tu yang aku on off pakai..kebetulan pulak cik P datang minggu lepas masa tahun baru, terus aku google balik cara pakai krim ni..kertas instruction yang dapat masa beli krim ni, aku dah buang..sekali bila google, aku baca betul2 instruction cara sapu krim ni, aku rasa macam salah je tempat aku sapu dulu..hehe..

patutnya jarak 3 jari dari bawah pusat, pas tu baru sapu krim ni..yang dulu tu, aku sapu betul2 bawah pusat sikit guna 3 jari..tu gamaknya gatal2 kat area perut aku sapu krim ni..sekarang bila aku ikut arahan tu betul2, tak de gatal2 pun..sah aku salah sapu haritu..heeeee

cara sapuan krim Furmon

Krim Furmon..yang aku tengah try sekarang ni..
Ni la produk yang aku tengah try sekarang ni..kalau tanya keberkesanan, tak pasti..belum ada hasil lagi..tunggu dan lihat..aku continue pakai krim ni sebab rega dia boleh tahan weiii..sayang kowt..sebab dah beli, kita guna je la..nak beli produk lain, macam banyak benor duit..lagipun produk-produk ni cuma membantu, kita cuba..usaha + tawakal + doa = hasil

:)

No.telefon yang tertera kat gambar tu bukan aku punya tau..aku google je..aku tak jual pun produk ni..kalau ada yang nak try, sila ar whatsApp kat no.tu..aku beli krim ni dengan orang lain..

You Might Also Like

8 Comment

  1. Cam na..dpt baby tk pas tu...berapa lm guna

    ReplyDelete
  2. Cam na..dpt baby tk pas tu...berapa lm guna

    ReplyDelete
  3. hi!!! sa pun nak tau update akk jga.. ok tak Furmon tu? sbb i baru plan nak beli Furmon ni sbb mahal eh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Says Tengah Cuba skarang. Saya try blog supaya boleh lihat perkembangan. Singgah la Kalau Nak tau effect cream Ni kat saya (endometriosis-6 tahun kawin x pernah pregnant)

      Delete
  4. tq so much Fiza sani ;)
    saya la no yg tertera kat banner tu..
    apa2 hal nak tanya bole saja
    whatsap ke 019 818 8385

    wechat id: kedai_murah
    blog: www.furmonkakfaz.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo..okey..saya dapat dari google masa cari info pasal furmon ni..wc..nanti kalau free2 saya buat entry pasal awk punya biz ni..top carian kat blog saya ni pasal krim furmon..hehe..siap ada yang pm lagi kat fb..

      Delete
  5. Hi,sy dh Cuba...cuma having severe backpain,pastu rasa kdg kdg mcm twitching kt sebelah kanan pinggang...its normal?

    ReplyDelete
  6. Hi, sy nak tahu perkembangannaya? berkesan tak Furmon nie? mahal gilerrrr

    ReplyDelete