Siapa dah kebuntuan nak masak apa hari-hari..haha..kita geng..K.fiezz selalu repeat menu yang sama je. Kadang dah tak tau nak masak apa..walaupun dalam peti ais macam-macam ada tetap kebuntuan weiii..Tanya mr hubby, dia pun tak berapa nak membantu. Jadi penyelesaiannya, kitaorang order kat GrabFood @ FoodPanda je..Eh, tapi yang dalam gambar ni menu PKP hari ke berapa entah, menu yang k.fiezz masak bukan beli..Baru nak share sebab tak tau nak up entry apa kat blog. haha..Tapi nak juga update. Mana tahu ada reader setia yang sentiasa masuk ke blog k.fiezz..hehe..#perahsan..

So ni k.fiezz masak Sizzling Yee Mee homemade saja..Senang cara masak sizzling yee mee ni. Kalau malas nak baca, korang boleh tengok video yang k.fiezz ada up kat You Tube. Banyak juga view setakat ni..alhamdulillah..

Resipi Sizzling Yee Mee, Resipi Sizzling Yee Mee Mudah

Entry Resipi Sizzling Yee Mee >> Resipi Sizzling Yee Mee Homemade Mudah.html


Klik video atas ni untuk Resipi Sizzling Yee Mee

Korang yang dah tak tahu nak masak apa.. Hari-hari makan nasi. bosan nak tukar selera, boleh cuba resipi sizzling yee mee mudah ni. Serius senang sangat cara masak dia..Ramai kan suka makan sizzling yee mee ni kalau makan kat luar. Sekarang nak keluar, memang tak dapek la..semua kedai tutup sebab PKP ni..Ni masak je sendiri..Sonang...

SELAMAT MENCUBA!!

3 Comments

  1. sedapnya sizzling. lama tak makan sizzling sizzling ni. tapi mmg ada masa buntu nak masak apa. malam tadi kitorang makan instant noodles jak since rasa macam no mood nak masak.

    ReplyDelete
  2. sedapnya Fiez oii...ni kalau masak ni utk akak mmg ok tapi rakyat dalam rumah ni nak yg lebih berat...kalau akak jd jiran Fiez kan mesti akak hulur pinggan ke tupperware je hehehe

    ReplyDelete