Total Pageviews

Yang Mana Satu?

23:14

Kalau tengok status k.fiezz beberapa hari lepas kat fb, k.fiezz ada update pasal mini keyboard yg k.fiezz nampak sorang blogger share kat IG dia..wehhh..berkenan tau masa tengok tu..senang nak bawak jenjalan..contoh pi lepak kedai teman mr hubby jumpa geng gamers dia...boleh taip blog sesambil tunggu mr hubby bersembang dengan kawan-kawan dia..cewah..dah siap berangan tu..haha

Jadinya, k.fiezz dah pi usya kat Lazada/Shopee..Harga kat Lazada dalam RM30++ jenis bluetooth..dan kat shopee, RM14++ jenis ada cable ..uiiii..murah tu...Memandangkan kat shopee murah, k.fiezz memang nak beli kat shopee je la..eh..sebelum tu chat dulu seller, nak tahu handphone k.fiezz boleh guna ke cable dia..sebab baru teringat caj handphone k.fiezz jenis Type C..lain sikit..sekali seller cakap tak boleh..fuh..nasib baik tanya dulu...

Usya kat lazada plak..dah nak beli ni..eh, lepas tu blogger Wendy pulak promote kat group whatsapp mini keyboard yang ni..hat design kartun-kartun..oemgeeee..comel..kelebihan yang wendy punya ni, sekali dengan mouse..Memang berkenan la...tapi harga RM65++..alaaa..bajet pulak kurang bulan ni..gaji dapat awai kan..habis pun awai..haha...

ni la ghupe yang Wendy jual..selain hello kita, ada lagi corak lain (doraemon, sinchan)..

www.fiezasani.xyz

kalau k.fiezz nak beli ni, k.fiezz kena tambah beli converter sebab k.fiezz punya jenis lain...

alaaaaa..

yang bawah ni Lazada punya..Bluetooth..okey ni, tak yah tambah duit tapi dia tak ada corak-corak..plain colour...

dan kalau nak mouse, k.fiezz kena cari mouse bluetooth..kira kena tambah RM la sikit...

www.fiezasani.xyz

ish..dua-dua ada kelebihan dan kekurangan..yang mana satu pilihan ni? #dilema..

Tolong bagi cadangan sikit...

Kalau korang pilih yang mana?

You Might Also Like

16 Comment

  1. Kalau rabia,rabia pilih yang hello kitty tu.sebab nampak comey and pink.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah comey tapi k.fiezz tak minat sgt hat ni..

      Delete
  2. beli hello kitty comei, tapi miza tengah deal dengan cik qilah cakap tu untuk kerja mama. Nampak tak game dia kalau tak semua yang comei jadi hak milik abadi dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..boleh bygkan berebut dengan cik qilah..

      Delete
  3. kalau akak suka yg hitam, lebih versatile. Dulu akak ada guna yang sama untuk tablett tapi kejap jer...rasa rimas dan payah tapi skrg tengok ramai yang pakai macam nak tapi rasa tak nak..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama k.fuzy..saya berkenan gak yg hitam tu tapi nmpk formal sgt..cam ofis2 sgt..beli kak, jangan tak beli..haha

      Delete
  4. kalau sha, sha ambik yang hello kitty haha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..sbb comey kan..ikutkan hati nk yg ni tapi k.fiezz tak minat sgt hello2 kitty ni..

      Delete
  5. Hello kitty tu, siap ada mouse ... Tengah fikir nak beli satu juga ...

    ReplyDelete
  6. Memula nak beli, tp rasanya mcm xjd pulak hehe. Kalau saya prefer ada mouse

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama mummy..k.fiezz pun duk cari yg ada mouse..

      Delete
  7. klau Liez pilih hitam.. sbb yang penting tak kotor... Liez pun beli color hitam..
    macam satu keperluan utk blogger kan..nakup date senang

    ReplyDelete
    Replies
    1. tue la liez..senang nak update blog..kdg2 kat rumah, nk bukak laptop pun malas..tu kalau cuti, blog pun cuti..sebab malas nk on lappy...

      Delete
  8. Kalau nak comel better ambil hello kitty tu tapiii kalau sy ambil yang hitam tu. Takdalah nampak sangat kalau ia comot pun hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ikutkan berkenan gak hello kitty tu tapi kureng minat..yg hitam tu pun suka sbb tak nmpk kotor tapi pilihan saya..haha..next entry, saya share...

      Delete
  9. mmg best kalau ada keyboard dgn mouse tu mama pun tertarik gak

    ReplyDelete