Total Pageviews

Cuba HydroGel Mask 100% Dari Korea

16:17

k.fiezz dan kecantikan memang bff sangat..kalau korang selalu singgah ke blog k.fiezz ni, tau la k.fiezz ni suka share pasal mask...macam-macam jenis k.fiezz  pernah cuba..biasa la pompuan kan..tak boleh la dengar ada mask yang bagus, yang best..mula la gedik-gedik nak cuba jugak..entry yang ni pun k.fiezz nak kongsi pasal mask jugak..hehe..kali ni k.fiezz guna mask dari www.myproductco.com pulak...

MASK MYPRODUCTO

Mask dari MyProducto ni terdiri dari bahan-bahan semulajadi dan di uji secara SAH dan mendapat kelulusan sebelum dikeluarkan.

www.fiezasani.xyz

BEBAS dari 8 BAHAN SEPERTI DALAM GAMBAR



dan menggunakan Natural Honey Extract. Seperti yang kita tahu madu mengandungi asid amino, mineral serta tinggi kandungan antioksidan yang sesuai untuk membersih & melindungi kulit.

Mask ni dikilangkan oleh YOONJI COSMETIC iaitu syarikat pertama yang mencipta dan pengasas untuk mask hidrogel.

JENIS MASK MYPRODUCTO

Mask dari MyProducto terdiri ada 3 jenis iaitu GINGER, RED GINSENGE & RICE.

www.fiezasani.xyz

Ginger - Terdiri daripada pure gold, honey, natural ginger
Dikenali sebagai sumber antioksidan, halia dapat melindungi & meremajakan kulit kita...

www.fiezasani.xyz

Red Ginseng - kandungan terdiri daripada Pure Gold, Honey & Red Gingseng yang berusia 6 tahun 


www.fiezasani.xyz

K.fiezz cuba RED GINGSENG..

Review k.fiezz - Best. Sejuk je letak kat muka..Mask ni ada dua bahagian tau dalam satu peket. Satu side untuk letak di bahagian atas (sekitar dahi, mata, hidung)..Satu side lagi, belah bawah (area mulut).Hati-hati tau masa nak letak mask ni kat muka..Lembut gilerr weii..

Guna 20 minit je..Dicadangkan masa pemakaian mask ni, sila baring.. kalau tak dia tak mau lekat..asyik nak meluncur ke bawah..haha..Untuk k.fiezz okey la tu, baring sat 20 minit untuk sesi 'Me TIme'..kalau tak, k.fiezz ni kat rumah tak mau duk diam..ada je keja duk teringat nak buat...

**Apapun amalkan selalu untuk dapat kesan yang +ve...

www.fiezasani.xyz

Beras

Mask dari MyProducto ni 100% dari Korea & menggunakan sumber alam. Macam Halia (Ginger) yang digunakan 100% dari Korea. Serta proses menghasilkan mask ni  juga 100% dari Korea.


Maklumat Lanjut -

You Might Also Like

3 Comment

  1. Lea suka yang rice dan ginger.. Best gile..

    ReplyDelete
  2. glowing muka kak fieza :) so beautiful your skin sister..

    ReplyDelete
  3. MN pun suka mask dari korean sebab sesuai dengan kulit MN

    ReplyDelete