Total Pageviews

Dah Ada Penapis Air Coway Di Rumah

23:28

Penapis Air Coway

Sampai dah penapis air Coway kakak fiezz kat rumah..yeay..jimat masa tak payah nak masak air..nk minum air sejuk pun, terus je tekan..mudah sungguh ada penapis air Coway ni..Dulu kak fiezz ni macam ketinggalan sikit, apa la beza air dari penapis air ni dengan masak air paip tu kan..air jugak kan..Penapis air Coway ni pun amik air dari air paip jugak..so apa special dengan penapis air ni, hah..Mak kak fiezz dulu pun masa kitaorang duk sekali suka suh abah kak fiezz beli air dari mesin penapis air kat bawah flat ni..kena bayor berapa sen ke untuk baper liter..kak fiezz ni kedekut sikit?Duk set dalam minda, ala guna sumber dari air paip jugak...

Lepas tu bila duk sembang2 dan info dari kawan-kawan yang banyak pasang penapis air ni kat rumah..baru ku tahu kenapa ramai lebih suka minum air dari penapis air ni...sebab lebih bersih kerana ditapis dahulu..

Baru ni adik ipar kak fiezz nak masak air, dia tanya kenapa air dalam cerek letrik tu warna kuning sbb cerek k.fiezz ni warna jernih..Jadi mmg nampak la warna air tu...haha..adeh...nampak tak rupa air paip kita camne...Tue la air yang kita minum hari-hari..masak hari-hari...Yang mana ada duit, boleh la beli penapis air camni..Yang tak berduit..hmmm..Kak fiezz pun tak ada la kaya benor..Tapi tak salah la ketepikan sikit duit gaji untuk beli penapis air camni..Demi kesihatan sendiri & keluarga juga... ;) Sila jangan contohi sikap kedekut kak fiezz tu..haha...

www.fiezasani.xyz

Penapis Air Pilihan Kak Fiezz

Memandangkan sekarang ada beberapa pilihan penapis air yang ada di pasaran..Kak fiezz memilih Coway sebab dah well known brand...Yang lagi satu brand tu murah cuma tempoh panjang sikit berbanding Coway ni...

Ni la penapis air pilihan kak fiezz kat rumah dari brand Coway...Saiz boleh tahan jugak..Bayaran RM125 sebulan..Baru dipasang tadi..Excited kakak fiezz try..Maklum la sebelum ni minum air ditapis ni kat pejabat je..haha..ni dah ada kat rumah sendiri..Lepas ni bawak air dari rumah la..Selamat diminum untuk kesihatan..cewah..sebelum beli penapis air ni, boleh je minum air paip yang dimasak tu,kan..Gedix sangat aih k.fiezz ni...

Selamat Berkhidmat Penapis Air Coway...

Kalau yang berminat nak pasang penapis air Coway ni boleh la contact agen coway yang kak fiezz berurusan ni...Bawah ni no.dia 

Adeeb >> 012384 6005

Ni bukan review berbayar tau..kak fiezz kongsi info sebab kak fiezz guna penapis air ni untuk kegunaan sendiri...

You Might Also Like

7 Comment

  1. Alhamdulillah..selamat berkhidmat Coway..

    ReplyDelete
  2. Lepas ne minum air o pun sedap. hehe sori gurau jew. Lagi senang sekarang dah tak penat nak masak air panas tekan jew pilih nak panas atau sejuk

    ReplyDelete
  3. Yey! Coway mmg da best.
    Kami dah pakai 5thn. Da tamat pun sewa beli (pilih sewa beli sbb nak service free setiap 2 bulan). Dulu guna petit.
    Skrg sambung lagi. Guna villaem ni pulak. Pun sewa beli. Tapi harga murah bulanan murah sket sbb kami existing customer.
    Coway mmg terbaik. Service selama 5 thn ni pun kami puas hati. Tak pernah gagal setiap 2 bln.
    Sekarang kami pakai air purifier coway jugak kt rumah sbb rumah dkt dgn highway n ada anak kecik. Pengasuh Rizq pun pakai air purifier n water purifier coway gak.

    ReplyDelete
  4. Wahhh bagus ni ada penapis coway..

    ReplyDelete
  5. sha duk terfikir jugak nak pasang satu kat rumah. kena tunggu gaji masyuk sikit la

    ReplyDelete
  6. Ciktie pun masih lagi duk berkira-kira nak dapatkannya juga. Tapi sabar ye..

    ReplyDelete