Total Pageviews

Because of You, iolls meredah jammed

11:52

Mug SOGO

Masa birthday kak fiezz bulan Januari baru ni, kak fiezz dapat kad dari SOGO untuk collect gift dari SOGO..1st time dapat hadiah weii dari SOGO sebab jadi member kad SOGO..Untuk info korang, kalau kita jadi SOGO member ni, tiap kali birthday kita, kita boleh dapatkan hadiah dari SOGO ni..dan ada juga dapat baucer diskaun tapi mengikut syarat & terma yang diberi..

Hadiah ni tak tetap apa barangnya..Tengok la apa SOGO nak bagi..Kak fiezz 1st time dapat hadiah SOGO bagi ni..haha..Jadi masa nak pi collect hadiah ni macam debor2 gitu..Apa la hadiahnya?Dah la otw nak pi collect ni, jalan jammed weiii..Tahu la area situ..Hari kerja jammed..Hari cuti pun jammed..fuhhh..stresss..Tapi gigih jugak nak pi amik..Ikutkan boleh je kak fiezz ambil lepas waktu kerja sebab kak fiezz naik LRT kat SOGO tiap petang..Tapi tiap kali lupa nak bawak kad dia..lagi 2 hari nak due tarikh untuk collect, baru teringat..Tu gigih masuk KL hari cuti...

Mr hubby tak parking pun..Turunkan kak fiezz kat depan PERTAMA sbb tengah jammed..Sementara tu mr hubby pusing je kat area situ...Kelam kabut pi amik kat Tingkat 7...

Dan hadiahnya...tadaaaaa...


www.fiezasani.xyz

Okey la..okey la dapat mug SOGO..Gigih tau..Because of  You, meredah jammed..haha

You Might Also Like

11 Comment

  1. wow cantiknya mug sogo! Happy belated birthday kak fiezz :D

    ReplyDelete
  2. Merah menyala mug Sogo. Bertepatan pulak dengan CNY sekarang :) Happy belated Birthday Fieza. Your new follower here 😊

    ReplyDelete
  3. Ooo Baru tau sogo bg mug. Happy birthday ye fieza

    ReplyDelete
  4. cantik lah mug sogo nih
    ada lebih?
    haha

    ReplyDelete
  5. Berbaloi redah jem hehe. eksklusif

    ReplyDelete
  6. merahnya makngah haha. tak sia sia redah jam. cantik mug ni~~

    ReplyDelete
  7. Merah nya mug tu.wah tahniah lah.lama tak g KL

    ReplyDelete
  8. Suami kak fiez kira sporing tau kalau suami saya tak dilayannya hahaha...

    ReplyDelete
  9. Happy belated day akak.. cantik mug tu. Merah ciktie suka

    ReplyDelete
  10. Ok laa kan dapat jugak hadiah.. bukan sekua org ada mug gini tau.. limited punya hehhee

    ReplyDelete
  11. Merahnya mug ... Tp best jg dpt free gift lagi2 yg limited edition.

    ReplyDelete