Pencapaian Dalam Kerjaya..Naik Pangkat

23:00

Alhamdulillah..rezeki..kak fiezz isi borang untuk kenaikan pangkat ni tahun lepas..tapi berjaya jadi calon simpanan je..tup tup beberapa hari lepas, kawan satu batch kak fiezz beritahu ada kawan-kawan dia dapat panggilan dari JPA pasal ni..dia beritahu dalam group wasap kitaorang..kak fiezz cuma baca je la..tak komen apa..malas nak berharap benornya..ada rezeki, ada la..lagipun kak fiezz tak cukup lagi servis 13 tahun..kebiasaanya kakitangan government akan naik pangkat secara automatik sebaik saja 13 tahun berkhidmat..kak fiezz baru 10 tahun..tapi rezeki tak pernah salah alamat...Alhamdulillah..Esoknya lepas kawan kak fiezz beritahu, kak fiezz terima e-mail di bawah ni..


Hari khamis ni ambil surat penempatan..Nervous..Harap kekal di tempat sama..hehe..Tapi kalau diarahkan bertukar pun, tak da hal..kak fiezz okey je..Tukar environment tempat kerja ...Kalau diarahkan bertukar la..Kalau kekal, alhamdulillah..Nanti kak fiezz update..Harus la update kan kat blog kesayangan ni...

You Might Also Like

5 Comment

  1. Alhamdulillah tahniah Fieza...murah rezeki dapat naik pangkat tahun ni!! Saya doakan Fieza ditempatkan di tempat kerja baru yang lebih selesa dan boleh buat Fieza happy dengan persekitaran tempat kerja dan bos. Amin ya rabbal alamin....

    ReplyDelete
  2. tahniah kak fieza,semoga akak dimurahkan rezeki selalu ya

    ReplyDelete
  3. Tahniah Fieza. Semoga success selalu

    ReplyDelete
  4. tahniah.. semoga dipermudahkan urusan dan murah rezeki selalu =)

    ReplyDelete