AFB Feeds

Beli Baldi Comel Di Kedai 2 Ringgit

12:45

Hari minggu baru ni, kak fiezz & mr hubby jalan-jalan..Mula2 melawat adik sepupu kak fiezz yang baru lepas bersalin kat Hospital Putrajaya..Lepas tu, kitaorang ke rumah adik kak fiezz plak kat Kajang...Masa kat Kajang ni kitaorang pi kedai 2 ringgit sebab nak cari bakul..Masuk kat dalam kedai ni, aduiii semua RM2.12 kot..murahnya...Apa lagi, merambang la mata kak fiezz ni, hah..Tengok barang-barang yang comel macam ni, memang kak fiezz mereka nak beli..Fungsi nak beli, jangan tanya..beli je dulu..Nanti kat rumah baru fikir nak guna untuk apa..So, kak fiezz merembat 2 baldi comel ni..ada yang berwarna, corak..tapi kak fiezz ambil warna selamat..sebab senang nak matching dengan barang kat rumah..ngeee..tu konsep kak fiezz..selalu ambil warna yang selamat..

Kat rumah, duk fikir nak letak apa la kat dalam baldi comel ni..nak tau, kak fiezz buat apa..Tengok gambar ke-2 tu..




Tadaaa..jadi bekas tempat letak barang-barang mekap ler..1 untuk geng lipstick, mini perfume & 1 lagi untuk berus2 mekap, pensil untuk kening, eyeliner & lain-lain..ngeee

Nampak..kan dah cakap..Beli dulu, nanti baru fikir nak letak apa...Tapi gerenti pakai punya..Mr hubby tak payah risau..Takkan membazir punya...hehe

You Might Also Like

6 comments

  1. Terbaiklah kak..betul..beli dulu..sampai rumah macam-macamlah idea dan kegunaannya..hihi..lagi satu sekarang baldi2 comel macam ni dah jadi souvenir di majlis2 perkahwinan :)

    ReplyDelete
  2. fae pun pantang tgk brg2 comel hehe

    ReplyDelete
  3. Opssss tersama lak baldi kecik kite.. hehe.. kite isi pokok mungeeeee...

    ReplyDelete
  4. Comel pula baldi ni.. Kena beli untuk adik saya ni.. adik saya suka sangat benda2 macam ni.. ahaah

    ReplyDelete
  5. kalau nampak brg comel2 cantik2 harga pun murah2, memang rembat 😁 geram tngk. tapi skrg x la sdh 😂

    ReplyDelete

Flickr Images

ShopLink Asia

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.