AFB Feeds

Bila Dapat Kotak Ajaib Dari Lazada!!Lazada Box Of Joy

08:30


Hujung2 tahun ni banyak sales..offline, online..mak aih..rasa terbang duit depan mata..haha..tak beli, nyesal..sebab harga time2 sales ni la orang duk tunggu..jauh lagi murah dari harga biasa..mau tak rambang mata membeli..rasa semua barang nak beli..yang tak penting pun sangkut jugak, acane?haha..kaum lelaki okey lagi kot boleh kontrol napsu shopping tu..kaum wanita macam aku ni, memang bernapsu tengok perkataan 'SALES..DISKAUN..MEGA DEALS'..alergik..alergik tak beli..haha...
Nak tau tak pasai apa aku duk cerita pasal sales sales ni..tak lain tak bukan, Lazada ni ler..menggoda napsu..tergugat iman kalau masuk kat website Lazada ni..Nak masuk senang..nak keluar tu, kan main payah nak klik 'X' kat belah kanan atas tu...Hati nak beli..Duit tak baper nak mandang..Kata orang Perak..Memahami sangat situasi itu, Lazada Online Revolution akan berlangsung selama sebulan..yep, korang tak salah baca..SEBULAN..bermula dari 11.11.2016 - 12.12.2016..Jadi boleh la tunggu dapat gaji bulan ni, pi laju2 terjah kat website Lazada, tau...Konfirm sangkut punya...

Bercerita pasal Lazada ni, alhamdulillah dapat Lazada Box Of Joy..Happy weii..memacam ada dalam box ni..Rasa nak loncat2 masa dapat box ni...Nak tau tak apa barang-barang yang aku dapat..Pi tengok gambar2 kat bawah ni, k...

www.fiezasani.xyz
Antara barang-barang yang ada dalam kotak ajaib lazada ni..ngeee
Rezeki..Orang cakap rezeki jangan ditolak...klik SINI

Beg Lactokid (dalam dia ada Cerelac Nutripuffs, 2 batang pen), Baby Wipes Mamy Poko &
Susu Nestle Full Cream..Klik SINI

Wireless Speaker Logitech, SanDisk (64gb)
Klik SINI...

Maggi TomYam & Tefal..Klik SINI

Loreal Mythic Oil

untuk shopping barang kecantikan, korang boleh terjah kat SINI 


www.fiezasani.xyz

Beg Balik Kampung OLA BOLA..Klik SINI

www.fiezasani.xyz
Nescafe White Coffee (Rasa Pandan)..Klik SINI

Ada antara barang-barang ni, aku dah rasmi..Especially Tefal tu..tak sabar nak try..first time guna..Sonang je lepas ni kalau nak buat sambal ke apa..tak payah nak tumbuk..masuk je dalam tefal tu..Nanti free-free aku up entry pasal guna Tefal tu yeak..

Korang kalau nak shopping di Lazada sempena Mega Deals ni, klik banner kat atas sekali tu atau kat setiap gambar yang ada perkataan klik 'SINI'...

HAPPY SHOPPING :D

http://ho.lazada.com.my/SHJrHc
 Diskaun..Diskaun...ngeee

You Might Also Like

0 comments

Flickr Images

ShopLink Asia

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.