AFB Feeds

Baca Ini Dahulu Sebelum Beli MaMom Milk Booster

08:30


Untuk ibu-ibu yang menyusukan anak.Sekiranya korang ada masalah susu badan merudum, korang wajib baca di bawah ni..Produk untuk korang memperbanyakkan susu badan..Banyak faktor yang menyebabkan susu badan boleh merudum..Antaranya kekerapan mengepam, outstation, pengambilan ubat-ubatan, pengambilan pil perancang, mengandung & banyak lagi faktor lain yang mana korang para ibu lebih tahu..Aku nak cerita lebih lanjut pun sebab-sebabnya, tak ada pengalaman lagi..Jadi aku bantu korang para ibu untuk mencari maklumat pengambilan makanan tambahan bagi memperbanyakkan susu badan untuk si manja korang..

Jenama Milk Booster Pilihan.

Ramai ibu-ibu di luar sana pening bila nak beli milk booster sebab banyak sangat lambakkan jenama-jenama milk booster di pasaran.

Bila survey punya survey study kelebihan dan kekurangan. Akhirnya tak jadi beli sebab pening kepala nak pilih yang mana satu.

Bila tak jadi beli atau tangguh, susu badan mulai kurang. Ini sangat serius. Tambahan pula stress nak pilih jenama yang mana satu pun salah satu faktor menyumbang susu kurang.

Jadi macam mana cara banyakkan susu ibu dengan memilih milk booster yang berkesan?

Di pasaran ada pelbagai jenis milk booster seperti dalam bentuk tablet, serbuk, pil, perisa susu, perisa coklat dan pelbagai lagi.

Dalam artikel ini aku share satu jenama yang sangat top dikalangan ibu-ibu menyusu. Iaitu jenama MaMom.

Kalau korang jenis yang sangat sibuk dan tiada masa. Disarankan korang menggunakan produk MaMom Milk Booster. Sebab produk MaMom Milk Booster ini dalam bentuk tablet. Botolnya juga tidak besar. Boleh dibawa kemana-mana sahaja. Mudahkan?



Ciri-Ciri MaMom Milk Booster

  • Tablet kunyah yang mudah!
  • Susu melimpah-limpah
  • Berkesan seawal 24 jam ( *berdasarkan ribuan testimoni diterima)
  • Ada sijil Halal JAKIM, KKM dan lulus lab test SIRIM
  • Digunakan di hospital dan farmasi
  • Produk Malaysia, kini dieksport keluar negara
  • Produk tambah susu PALING DIPERCAYAI ibu menyusu di Malaysia dan Indonesia



Apa Kata Ibu Yang Pernah Guna MaMom Milk Booster.

Ibu 1

"Alhamdullilah.. rasa susu dah banyak. Pagi ini dapat 8oz.. syukur sangat-sangat... rezeki anak"


Ibu 2

"Alhamdullilah.. selepas 2 minggu susu bertambah-tambah meriah.. ini baru pusingan pertama pump.. 3 hari pertama makin dah nampak susu makin bertambah.. inshaAllah akan repeat order"


Ibu 3

"Saa baru makan semalam.. pagi tadi breast sudah bengkak.. saya terus pam, sebelah sahaja boleh dapat 1 botol penuh.. biasanya 3oz pun payah.. Alhamdullilah seronok sangat."


Ibu 4

"Salam sis.. ada berita gembira! Susu dah banyak tau sis.. Hari tu kan saya beritahu hari 1st consume MaMom susu tiba-tiba drop.. tapi saya nekad teruskan jugak amik MaMom.. dan hari ini bila pump sebelah sahaja dapat 7-8oz. Total kedua belah dapat 15oz. Sangat terkejut sis sebab sebelum ini belum pernah dapat banyak ini."


Ibu 5

"Ada perubahan. Alhamdullilah increase, officemates pun try. Now semua nak order. Nak repeat order 4 kotak"

Ini hanya sebahagian kecil sahaja feedback mengenai produk ini. Ada banyak lagi sebenarnya.


Dimana Hendak Dapatkan Produk Ini?


Boleh dapatkan terus melalui The Baby Store. Hanya order online sahaja ... terus sampai ke rumah korang.

Kenapa aku sarankan beli melalui The Baby Store?Sebab dengan setiap belian korang di website ini. Dalam masa yang sama korang dapat kumpul mata ganjaran dimana boleh ditebus untuk belian seterusnya. Memang menjimatkan.

Oppss lupa... setiap pendaftaran baru. Korang akan mendapat 200 mata ganjaran yang boleh ditebus untuk belian pertama. Wow....

Jangan risau, website ini boleh dipercayai... kalau korang risau bab-bab kene tipu dengan seller online. Di website ini korang tidak perlu risau. Konfiden 100% selamat. Website pun cun!

Klik link ini ---> http://thebabystore.com.my




You Might Also Like

4 comments

  1. Wife saya bby twin..bayngkan bertapa kurangya susu..sehinggalah makan produk ni.alhamdulilah..minggu ketiga..susu melimpah..terbukti berkesan..sharing is Caring..FB URL:Mamom Milk Booster terengganu..skrg dh jadi agen ganu..

    ReplyDelete
  2. mcm mana eh kalau ada lactose intolorence? Takowt xmakan pulak beli nanti..hmm..
    sy terjumpa jenis sapu jerr. Pump It milkbooster nama dia. rasa mcm nak try nih dlu kot. any suggestion?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sorry dear..tak berani nak bagi cadangan produk yang mana okey sebab depends pd penerimaan badan masing2..just for your info kandungan mamom ni daripada bahan2 semulajadi macam kat bawah ni...
      -Habbatussauda.
      -Alfalfa.
      -Madu Lebah.
      -Kurma.
      -Gam Akasia.
      -Serbuk Kacang Soya.
      -Bawang Putih.
      -Kismis.
      -Spirulina.
      -Halba.
      -Susu Kambing.

      Tapi if you alah laktosa sbb ada susu kambing tu, u boleh try jamu manjakani..original homemade coz saya ada jual..nanti saya buat 1 entry pasal ni...

      Delete

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.