Menang GA

09:37

 Atas ni video masa owner blog GA buat pengumuman nama pemenang..nampak tak nama blog aku tu..


Alhamdulillah..Menang GA yang aku joint kat SINI..hadiah yang aku duk target nak menang tapi tak sangka la pulak boleh dapat..Sebenarnya 2 hadiah dia, aku duk target..tak sangka pulak, lekat satu..yang paling menarik dalam banyak2 hadiah dia..heeee..rezeki..

1st time menang, masuk GA..sebelum ni selalu joint GA tapi tak bernasib baik..hehe..Semalam owner blog yang anjurkan GA ni buat video untuk umum pemenang..rasa nak menjerit bila tengok kuar nama blog aku menang hadiah paling utama dalam GA ni..haha..nasib dah tengah malam..

hadiah yang aku menang ni rasanya paling feveret semua peserta yang joint GA ni..

Sebelum diumumkan nama pemenang untuk hadiah yang aku dapat ni, aku macam erm..tak de luck la nak menang..tak pe, tak pe..cakap dalam hati, saja je suka2 joint GA ni..sekali dia umum je nama blog aku menang,rasa nak lompat2..lepas dah tau menang tu, nak tido pun, bukan main payah..terpusing-pusing..hehe..duk teringat-ingat..mr hubby siap perli lagi..tak nak ngaku la kan..mana tak excited, first time menang weiiii..hadiah best pulak tu..

nak tau hadiah apa aku dapat....jeng jeng jeng

V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
 V
V
V
V
V
V
V
V
V
Penginapan 2H 1M di The Kabin..heeeeee
Nanti aku buat review, yea bila dah redeem hadiah ni..

You Might Also Like

2 Comment

  1. Wooowww...bestnyer Fiza!!! Tahniah ye....best la dpt gi honeymoon....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha..tQ2..Alhamdulillah..tak sangka benornya boleh menang..first time menang GA..

      Delete