CoolText

13:15

Berjaya buat watermark..yes yes..tepuk bahu sendiri (syabas..hehe)..godek punya godek, dapat pun..buat watermark tulisan je..jenuh gak mencari sebab bila google2, ramai yang buat watermark gambar..guna photoscape ler, photoshop le..haritu ada member suggest guna lightroom..pun aku google gak, tapi aku ni kan jenis slow..google2, jupe tapi tak paham..acane tu..hehe..conclusion malas nak fenin2, aku buat watermark link blog aku..Google punya google, dapat la info dari 1 blog ni, buat watermark tak payah guna photoscape ke, photoshop ke..simple & senang..kredit to Puan Bee..senang hokayyyy buat guna CoolText ni..tak yah penin2..

first masuk ke website CoolText ni dulu..nak jadik ahli boleh, tak nak jadik ahli pun boleh..


macam2 jenis Logo..pilih yang mana nak..dah pilih, click pada logo tu..
 dah click logo macam kat atas ni..terus ke next step seperti gambar kat bawah ni..



1) Pilih text yang nak tulis kat logo
2) Dah tulis text, adjust colour, size & etc..click create logo..setel

contoh watermark yang terhasil >>>>>>

 
Senang kan????macam aku guna link blog je..officially watermark aku macam kat bawah ni..so pas ni gambar2 kat blog Chintahati81 dah ada watermark sendiri..yeayyyyy :)




Nak promo sikit..hehe..Wanita & foundation macam aur dengan tebing..hah, siap berperibahasa bagai..Wanita2 yang pakai foundation macam aku ni, nak kaver parut2 jerawat,jerawat, eyebag & apa2 la yang rasa tak best orang tengok kat muka kita..So terkini ada foundation terbaru dipasaran >>>> FeelVogue Foundation..masa baru2 keluar haritu, FeelVogue Foundation ni ada 1 size sahaja iaitu 10gm..Terkini, pengasas dah keluarkan untuk size 5gm penggunaan untuk sebulan..kira macam trial pack..untuk customer yang nak cuba2 dulu..kalau rasa serasi, baru beli hat besor sikit tu..yang 10gm tu tahan 3-5 bulan..

Apa Kelebihan FeelVogue Foundation ni:~

♡ 5gm ( 1 bulan penggunaan ) & 10gm (3-5 bulan penggunaan)
♡ Beige & Natural colour
♡ Ada Vit E & SPF 30
♡ Perfect coverage
♡ Effect Glowing bila semakin pecah peluh (muka tak berminyak)
♡ Pack Percubaan dengan harga mampu milik

 Sekarang aku ada buat pre-order untuk Mini FeelVogue Foundation (5gm) ni..Bagi details korang this week, isnin baru buat payment,k..tapi untuk serius buyer je..kang aku dah tulis details korang, sekali tak jadik plak..penat ahkak tulis..so untuk memudahkan kedua-dua pihak, korang pikir dulu semasak-masaknya sebelum proceed order..hehe..Sesapa yang dah confirm berminat, macam besa boleh:~
 
text/ Whatsapp/LINE~0126805640
WeChat ~ ChintaFiezzBoutique




You Might Also Like

0 Comment